Hiç bunlara kulak asma , sen git comfortline Golf al 1.2tsi , satarkende rahat edersin , istediğin özellikler mevcut Şu an 54.500e alınabiliyor. Bir iki donanımla 60a tamamlarsın dolu dolu bir golfe binmiş olursun. Ben olsam Kore mallarına çok yanaşmam , bana teneke geliyor VW , BMW den sonra. Zaten ikinci elde de kaybettiriyor , hemde yakıt tüketimi çok . Sadece tip için araba alınmaz bence , benzinli Ceed görünce dışarıda , sokağa atılmış para gibi geliyor. CC olsa ne olur bunda , donanım olsa ne olur ki , yağmur yağınca camı kapasa ne kapamasa ne . Sen al Alman kalitesini bak yoluna.
parayı sokağa atmak bence sırf üzerinde VW logosu var diye boş bir araca tonla para vermektir.
Bunu 6 yıllık BMW kullanıcısı olarak söylediğimin farkındaysan , burdan daha çok şey çıkarman gerektiği anlamına gelir .
Polemiğe girmeyeceğim. Herhangi bir VW bayisine gidip test sürüşü yapmanızı öneririm ve sanırım daha kapı koluna bile dokunmadığınız bir araç için daha mantıklı yorumlar yapmanıza sebep olacağına emini.
sayın çok yüksek teneke sevmeyen 6 yıllık bmw kullanıcısı
şöyle yazmıştın değil mi
quote:
Ben olsam Kore mallarına çok yanaşmam , bana teneke geliyor VW , BMW den sonra