Şimdi Ara

50.000 tl ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce mutlaka görüp kullandığınız araç tecrübeleri doğrultusunda otomatik,aile kullanımına uygun sportif görünümlü araç tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.Daha önce otomatik kullanmadım eşim de kullanabilsin diye otomatik düşünüyorum.civic 1.8 hb,bmw 1.16,2003-2005 civarı 3.20i gibi araçlar ilk aklımdakiler. Ama çok kararsız kaldım şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atari800xl -- 13 Mart 2012; 0:37:22 >

• Chevrolet Cruze wtcc edition alabilirsiniz

6 ileri otomatik sanziman sorunsuz ve konforludur vites geçişlerini hissettirmez.

Tasarım olarak da bana gore sınıfında üstune araba yok.

Güvenlik olarak sınıfının lideri. Tavsiyemdir
  • Sız bırazda keyf alarak kullanacagınız bır arac almak ıstıyorsunuz galıba. Eger ıkı kısılık bır aıle ısenız cıvıc 1.8 olabılır ya da 320. 1.16 sızı tatmın etmıcektır

• civic sedan lpgli 6 yıl garantili en iyi seçim olur.elegance donanım epey dolu .50bine alırsınız.

mazda 3de diğer bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Mart 2012; 1:29:47 >
  • Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Evet biraz sürüş keyfi olan bir araç arıyorum.A3 bugün gidip inceleyene kadar biraz uzun bi kasa gibi gelmişti ama bugün gidip detaylı inceleyerek baktığımda gayet güzel görünümlü bi araç.Fakat s tronic audiler ile ilgili forumlarda okuduğum şikayetler çok fazla soru işareti bıraktı.Civic 1.8 alırsam da ishift düşünmüyorum tam otomatik sorunsuz gibi görünüyor.Daha önce otomatik kullanmadığım için çekiniyorum sanırım.Golf deseniz içi poloyla aynı dışı keza o parayı hak etmiyor gibi geliyor bana kullananlar farklı düşünüyor olabilir.1.16 da çok ağır kalır diyenler de var 1.6 motora göre gayet normal diyenler de var o yüzden o da bi seçenek olarak aklımda.2003 sonrası 3.20 ve 2005 makyajlı 3.20 aklımı çeliyo ama 2005 sonrası 3.20i de istediğim fiyata az km li bi araç zor gibi şu an için.

• civic sedan ilk seçimim olabilirdi ama geçen sene 2010 beyaz civic sedan ım vardı aynı arabayı almak istemiyorum,onu şanzıman arızası nedeni ile garantiden yaptırıp sonra içime sinmediğinden satmıştım hem de manuel olmasına rağmen bu arıza beni soğuttu.(ilk arabam değil 12 yıllık tecrübem var ve arabayı çok sıkıştırmamıştım )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.