Şimdi Ara

50-150 arası Uydu Alıcısı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumlardaki yazıları okudum ve SEOUL GT-5000 modelinin iyi olduğu yönünde bir izlenim edindim.
    Yanlız bende merkezi uydu sistemi var.Buna göre yine seoul almalımıyım.Şifreli kanalları ve atv yi izleyebilirmiyim.
    Şimdiden teşekkürler...U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriarch -- 22 Haziran 2008; 21:53:38 >

• bende onu merak ediyorum sordum adama izleyebilirsin diyor ama key ve emu girmek yok ki nasıl izlenir ki bende onu çözemedim alanlarıda sormak lazım kimler var seoul
  • Arkadaşlar merkezi anten sistemiyle ancak sinyal kalitesi kaybına neden olur.Seoul GT 5000 f/p ürünüdür.Kendi uydudan güncelleme yapar mrk. sistemle ilgisi yok.
  • sana goldmaster almanı tavsiye ederim arkadaşım seulle servis problemi yaşarsın artı uydudan güncellenecek bişide kalmadı artık atv yi de sorunsuz izlersin
  • Seoul GT-5000 kullanıcısıyım. Fiyatına göre alınabilecek en iyi uydu alıcısı. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Uydudan güncellemesi de var. El alem 200-300 YTL'lik aletlerine elle şifre girmeye çalışırken ben EURO2008 maçlarını çoktan izlemeye başlamıştım bile. Yeni bir kanal bulduğunda uyku modunda otomatik olarak kanal listesine ekliyor. Değişen kanal şifrelerini otomatik olarak hafızasına atıyor. Kanal geçiş hızı fena değil hatta çoğu alete göre oldukça hızlı. Bana yetiyorda artıyor. Uydudan güncelleme desteği sürdüğü sürece alınası bir uydu alıcısı. Ancak malzeme kalitesi olarak fazla birşey beklememek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 22 Haziran 2008; 20:25:57 >
  • arkadaşlar SEOUL GT-5000 aldım ve şuan maçı izleyebiliyorum.memnunum :)
    yorum yazan arkadaşlarada teşekkürler...
    110 ytl ye istanbul Karaköyden aldım
    Cihazı satan kisi Redline yetkili satıcısı fakat bu modelinde çok tutulduğunu ve kullanışlı olduğunu söyledi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: patriarch

arkadaşlar SEOUL GT-5000 aldım ve şuan maçı izleyebiliyorum.memnunum :)
    Cihazı satan kisi Redline yetkili satıcısı fakat bu modelinde çok tutulduğunu ve kullanışlı olduğunu söyledi...

hayırlı olsun arkadasım
  • Bende şu an öncelikle lcd tv bakıyorum, temmuz ortasında alıcam sanırım arkasından da SEOUL GT-5000 almayı düşünüyorum. Madem kablolu & lcd tv ilişkisi kötü ve herkes memnun bu uydu alıcısından bende yaklaşık 1 ay sonra bu kervana katılıcam. Alanlara hayırlı olsun
  • quote:

Hayırlı olsun
  • quote:

Sağolun kardeş ya bende SEOUL alcam şifreli kanalları kendisi güncelleme yapıyor şifresiz seyredebiliyormuş işyerinde arkadaşıma sordum sorunsuz dedi EURO 2008 ATV de şifrelenmediğini söyledi bende iyi dedim bende onu alıyım dedim. Türksat 3A uydusu yayına girsin alcam.

Zaten heryerde SEOUL satmaya başladı 150 YTL var 110 YTL bile var sorunsuz diyor kimin ki de sorunlu diyor belkide kendisini beğenmedi sanırım.

Bende digitürk'üm var hiç sorun yok hiç şikayetçim olmadım

• Uydudan sürekli yazılım güncellemesi yapar, bilgisayardan yazılım güncellemesi gerektirmez
    Kanalların frekansları değiştiğinde otomatik olarak bulup kanal listesine ekler
    Yeni kanal çıktığında otomatik olarak bulup kanal listesine ekler
    Kanal geçiş hızı 0,6 saniyenin altında olup Türkiye’nin en hızlı cihazıdır.

http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=291

sorunsuz kullanılcak ve gercekten fıyat konusunda makul bır cıhaz tavsıyıemdır
  • Türksat 3A uydusu yayına girsin alcam hangi modelini alayım 3 tane varda hangisi daha iyi söyler misin kabus_34
  • bu seoul lerde yuv bağlantısı varmıdır

arkasındaki çıkışlar nedir

resim vs varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

bu seoul lerde yuv bağlantısı varmıdır

arkasındaki çıkışlar nedir

resim vs varmı acaba

YUV bağlantısı yok hocam.
  • turksat 3a ıle ne ısınız varkı abıcım o uydu 15gun ıcınde en fazla denemelerını yapıcak ve sınyallerı oraya tasınacak !! baska bır numara yokı senın 2a veya 1c uydusu veya 3a ıle ısın yok ustacım :) :) sadece yayıncılar ılgılencek o kadar oonu dusunme bence, alacagın yayına bak sen...
  • @kabus_34,
    DH' de fotograf bölümüne takılırım. Ancak Kablo TV' de herbir kanalın bant genişliğini 4.5 MHz indirdiler ve Sony' de bile detay metay kayboldu LCD' ler de ise durum dahada fecaat. Uydu alıcı almaya karar verdim ama sözüm ona elektronikçiyim ama UYDU konusunda tam anlamı ile FRANSIZIM. Epey bir zamandır bu bölümü sadece izliyorum ve SEOUL GT-5000 veya varsa daha ileri bir modeli ve kart girişli bir modeli düşünmeye başladım. bazı kısaltmalar hk. bir bilgim Yok örneğin YUV? En az 2 anten düşünüyorum. Biraz bilgi verebilirmisiniz?
    quote:

Orjinalden alıntı: kabus_34

turksat 3a ıle ne ısınız varkı abıcım o uydu 15gun ıcınde en fazla denemelerını yapıcak ve sınyallerı oraya tasınacak !! baska bır numara yokı senın 2a veya 1c uydusu veya 3a ıle ısın yok ustacım :) :) sadece yayıncılar ılgılencek o kadar oonu dusunme bence, alacagın yayına bak sen...

• Seoulle şuanda uydudan güncelleme ile hotbirdte hangi yayınları açıyor ?
  • next 7500 serisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.