kargo için yardımcı oldu, ilgili alakalı bir arkadaş, teşekkürler...tavsiye olunur |
50/30+30/20 onay TÜM TÜRKİYE KELEPİR KARGO KODU ARAS l PTT l YURTİÇİ I SÜRAT I PTT I CİNEMAXİMUM (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
merhaba bende kod almak istiyorum ama whatsapp linkiniz çalışmıyor
-
Arkadaşlar bu satıcıdan kargo vb için kod almadan önce kesinlikle 2-3 kere düşünün.
Kod geçersiz hatası verdi görevli 3-4 kere denedi (sistemsel hata) acelem olduğu için ısrarla defalarca denetmeme rağmen mecburen bireysel yolladım.
Bu daha önce DOLAP UYGULAMASI kullanırken defalarca oldu daha önce forumdan çok kargo kodu yaptırdım sağolsun arkadaşlar ben istemeden hemen iademi gerçekleştirdi.
Bu arkadaşa iade istememe rağmen başka bir kargoda kullanırız dememe rağmen ''BENİ İLGİLENDİRMEZ BENLİK BİR ŞEY YOK'' deyip 25 tl parama kondu bildiğiniz.
Daha önce yazılanlar zaten belli kesinlikle bu arkaşdan 3 kuruşluk kod bedava ürün verse bile 2-3 kere düşünün öyle alış-veriş yapın derim.
Ben kimseye önermiyorum.
Sistem zaten belli arkadaşlar kargo iptal olduğunda ücretide aynen hesabına iade oluyor dolap üstünden ama bu arkadaş tamamen ART NİYETLİ biri olduğu için böyle bir kılıf uydurmuş kendine.
Ben yıllardır bu foruma üyeyim profilim'de referanslarımıda görebilirsiniz böyle şahışlar bu forumda ki hediye çeki bölümünü böyle,böyle bitirdiler kimse kimseye güvenmiyor artık.
Sağlıcakla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X