Şimdi Ara

50-60 bin liralık araç tavsiyeniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sizin km düşük galiba? nasıl o fiyatı veriyor anlamadım ama bu fiyatlara koyanlar oluyor. benimki de 2006 corolla sedan dizel manuel 177500 kmde 85000-90000₺ ilanlarda benzerleri var.

düzgün bir araca binmek 100’den başlıyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

sizin km düşük galiba? nasıl o fiyatı veriyor anlamadım ama bu fiyatlara koyanlar oluyor. benimki de 2006 corolla sedan dizel manuel 177500 kmde 85000-90000₺ ilanlarda benzerleri var.

düzgün bir araca binmek 100’den başlıyor artık.

Corollada benzinli LPG'li tutulur dizeli pek tutulmaz klasik problemden oturu  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    yağ eksiltmeden bahsediyorsanız bende öyle bir problem yok hatta hiç sorun yok 2002-2007 kasası iyi bir corolla jenerasyonudur. benim bildiğim -eğer yağ eksiltme ise- özellikle 2012 dizel corollalarda bu sorun mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

yağ eksiltmeden bahsediyorsanız bende öyle bir problem yok hatta hiç sorun yok 2002-2007 kasası iyi bir corolla jenerasyonudur. benim bildiğim -eğer yağ eksiltme ise- özellikle 2012 dizel corollalarda bu sorun mevcut.

Sonuçta Torku çok düşük bı de yarı otomatik konforsuz robotize şanzıman var sanırım dizel kombinasyonunda pek tuytulmuyo gerçeğini degistirmiyo toyotada her zaman LPG'li makbuludur acı ama gerçek kmniz de yüksekmiş bayagi   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 29 Aralık 2020; 10:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    torku yeni kasa corolladan yüksek 190 tork var ama beygirden kısmışlar. 90 beygir idare ettiriyor diyelim. ayrıca turbo motor var. günümüz atmosferik motorlu corollanın yanında donanım farkı olmasına rağmen şöyle bir düşünülür sanki km düşük aslında senelik 13 bin km dizel motor için az bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Ona kalsa belirttiğiniz tarihte yudum 5lt ayçicek yağıda 20tl 25tl di şimdi 70 80tl :)

Alıntıları Göster

Ama öbür türlü hem ayçiçek yağı yok hem 15-20 bin prim yok? :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.