Bildirim
50 60 TL KULAKLIK TAVSIYESI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o fiyata kafa bandı dışında daha iyi kulaklık bulamazsın, yani çok bir fark olmaz. Kafa bandı alacaksan sonynin modellerini öneririm. -
Xiaomi Piston 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kafa bandinda o fiyata alacagin ses kalitesini kulakici kulaklikta alamazsin biraz daha cikman gerekir fiyat olarak...
creative ep630 dan uzak dur creative kulakligi revize etti ve yorumlar hic ic acici degil amazonda inceleyebilirsin son yorumlarin icinden olumlu birsey bulmak zor... -
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ALİ EXPRESSTEN RAZER HAMMERHEAD PRO SİPARİŞİ VERDİM HERKES SES KALİTESİ COK İYİ FELAN DEDİ BENDE SİPARİŞ VERDİM UMARIM CREATIVE DEN DAHA İYİ SESİ VARDIR.
http://tr.aliexpress.com/item/Razer-Hammerhead-Headphone-Earphone-With-Microphone-Without-Retail-Box-In-Ear-Gaming-headsets-100-Brand-New/2053466567.html?spm=2114.010208.3.2.eHWBRf&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_2_10014_10001_10002_10005_10006_10003_10004_401_62,searchweb201560_1,searchweb1451318400_6148,searchweb1451318411_6449&btsid=c64e16c3-57f4-474f-9c94-aad27c2b0c4d
-
Bildiğim kadarıyla o linkte ki Razer Hammerhead çakma fakat kaliteli bir çakma olduğunu duymuştum yorumlardan. Tek problem bekleme süresi, Ali Express yurt dışından getirdiği için ürünü getirmeleri ortalama 3 haftayı buluyor ama şimdiden hayırlı olsun görünüş olarak güzel kulaklık performansını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kiyoomu
Bildiğim kadarıyla o linkte ki Razer Hammerhead çakma fakat kaliteli bir çakma olduğunu duymuştum yorumlardan. Tek problem bekleme süresi, Ali Express yurt dışından getirdiği için ürünü getirmeleri ortalama 3 haftayı buluyor ama şimdiden hayırlı olsun görünüş olarak güzel kulaklık performansını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.
hocam sizce alinirmi bu fiyata bu ürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık söylemek gerekirse bu ürünü bende almayı düşünüyordum ama geçtiğimiz Pazartesi Xiaomi Piston 3 adlı kulaklığı aldım hepsiburada.com'dan. Gerek sabırsız bir insan olmamdan dolayı (3 hafta bekleme süresi bazen daha da uzayabiliyormuş.) Gerekse de bir ürünün orjinal olmadığını bile bile almak istemedim. Youtube'da çok fazla alan kişi var genel yorumları kulaklığın iyi olduğu yönünde fakat dediğim gibi sonuçta bu ürün sahte, görünüşü iyi olsa dayanıklılığı yoktur o yoksa ses kalitesinde problem vardır. Sonuçta ben kimsenin Türkiye'de 350-400 TL arasında bir fiyata satılan kulaklığı 20 dolara satacağını düşünmüyorum arada neredeyse uçurum var çünkü.
Uzun lafın kısası sahte olduğunu bilerek alıyorsanız alın derim. -
ARKADAŞLAR AÇIKCASI TÜRKİYEDE İYİ KULAKLIK 70 DEN BASLAR EN AZ BU ÇAKMADIR BUYUK İHTİMAL AMA HERKES OLUMLU YORUM YAPMIS 1.SINIF REPLİKAYSA PERFORMANSI OLDUKÇA YETERLİDİR ZATEN YUKSEK SESİ NE YAPACAGIMKI BENIM S3 KULAKLIGI BİLE SON SES COK IYI BEN BU KULAKLIGI SIRF GORUNUSU ICIN BILE ALIRDIM 38 TL BENCE HIC BISEY SIZEDE TAVSİYE EDERİM.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- kulaklığın sesi azaldı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- realme buds air 6 pro
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- ikko active buds
- airpods orjinallik sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X