Şimdi Ara

50 60 TL KULAKLIK TAVSIYESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba s3 kulakligim var creative ep630 almayi dusunuyorum sizce verecegim paraya degermi yoksa s3 kulaklikla devammi edeyim yoksa fiyat olarak ep630 dan daha iyi bir kulaklik varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o fiyata kafa bandı dışında daha iyi kulaklık bulamazsın, yani çok bir fark olmaz. Kafa bandı alacaksan sonynin modellerini öneririm.
  • Xiaomi Piston 2

• kafa bandinda o fiyata alacagin ses kalitesini kulakici kulaklikta alamazsin biraz daha cikman gerekir fiyat olarak...

creative ep630 dan uzak dur creative kulakligi revize etti ve yorumlar hic ic acici degil amazonda inceleyebilirsin son yorumlarin icinden olumlu birsey bulmak zor...

• Bildiğim kadarıyla o linkte ki Razer Hammerhead çakma fakat kaliteli bir çakma olduğunu duymuştum yorumlardan. Tek problem bekleme süresi, Ali Express yurt dışından getirdiği için ürünü getirmeleri ortalama 3 haftayı buluyor ama şimdiden hayırlı olsun görünüş olarak güzel kulaklık performansını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiyoomu

Bildiğim kadarıyla o linkte ki Razer Hammerhead çakma fakat kaliteli bir çakma olduğunu duymuştum yorumlardan. Tek problem bekleme süresi, Ali Express yurt dışından getirdiği için ürünü getirmeleri ortalama 3 haftayı buluyor ama şimdiden hayırlı olsun görünüş olarak güzel kulaklık performansını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

hocam sizce alinirmi bu fiyata bu ürün

• serkan78689 kullanıcısına yanıt
    Açık söylemek gerekirse bu ürünü bende almayı düşünüyordum ama geçtiğimiz Pazartesi Xiaomi Piston 3 adlı kulaklığı aldım hepsiburada.com'dan. Gerek sabırsız bir insan olmamdan dolayı (3 hafta bekleme süresi bazen daha da uzayabiliyormuş.) Gerekse de bir ürünün orjinal olmadığını bile bile almak istemedim. Youtube'da çok fazla alan kişi var genel yorumları kulaklığın iyi olduğu yönünde fakat dediğim gibi sonuçta bu ürün sahte, görünüşü iyi olsa dayanıklılığı yoktur o yoksa ses kalitesinde problem vardır. Sonuçta ben kimsenin Türkiye'de 350-400 TL arasında bir fiyata satılan kulaklığı 20 dolara satacağını düşünmüyorum arada neredeyse uçurum var çünkü.

Uzun lafın kısası sahte olduğunu bilerek alıyorsanız alın derim.
  • ARKADAŞLAR AÇIKCASI TÜRKİYEDE İYİ KULAKLIK 70 DEN BASLAR EN AZ BU ÇAKMADIR BUYUK İHTİMAL AMA HERKES OLUMLU YORUM YAPMIS 1.SINIF REPLİKAYSA PERFORMANSI OLDUKÇA YETERLİDİR ZATEN YUKSEK SESİ NE YAPACAGIMKI BENIM S3 KULAKLIGI BİLE SON SES COK IYI BEN BU KULAKLIGI SIRF GORUNUSU ICIN BILE ALIRDIM 38 TL BENCE HIC BISEY SIZEDE TAVSİYE EDERİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.