Şimdi Ara

50-60 TL'lik 0 Telefonlar Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ucuz bir telefona ihtiyacım var. Gittigidiyor tarzı sitelerde 50 - 60 TL'ye 0 Nokia 1112 tarzı telefonlar olduğunu gördüm. Bu telefonlar sorunsuz kullanılır mı? IMEI'sinin kayıtsız olma ihtimali var mıdır? Garanti falan önemli değil, sorunsuz çalışsın yeterli.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• imei kapanma riski var.kullanılmıs cıhazara kasa takıp sıfır dıye satıyorlr.fazla paran yoksa ve ıhtıyacın varsa al gec.ama 1200 al derim kendimce
  • kardeşim 50-60 tllik telefonlarda işgörür ama onların 2.elini tavsiye etmem bide 2.el alırsan internetten güvenilir sitedelerde almakta yarar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: etd

kardeşim 50-60 tllik telefonlarda işgörür ama onların 2.elini tavsiye etmem bide 2.el alırsan internetten güvenilir sitedelerde almakta yarar var

Yorumun tarihine bakın lütfen.....

• adam aldım die birşey yazmadı sürece forum kapanmamıştır

ama senin gibi post kasmak için yazmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

quote:

Orijinalden alıntı: etd

kardeşim 50-60 tllik telefonlarda işgörür ama onların 2.elini tavsiye etmem bide 2.el alırsan internetten güvenilir sitedelerde almakta yarar var

Yorumun tarihine bakın lütfen.....

Baska biri arastirirken gorur, benim isime yaramiyor diye baskasinin da isine yaramayacak diye bir kaide mi var?

Adam en azindan tarihi cok once de olsa ise yarar bir sey yaziyor. Senin amacin ne? Cok guzel tarih okuyorsun, sanirim baska da bir olayin yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.