Bildirim
50-60 ytl arası kulaklık tavsiyesi
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anladığım kadarıyla bass seviyorsun. Creative ep-630 bass frekanslarda gayet iyidir.(~40ytl)
Bass fazla da önemli değil dersen biraz daha ekleyip Sennheiser cx-300 alabilirsin biraz daha dengeli bir kulaklıktır.(~60ytl) -
Teşekkürler.sennheiser IE4 almaya kalksam ? ama limitimi aşarım sanırım.ama :D forumda digital delisi arkadas satıyormuş galiba.fiyatı da 70ytl.ondan alsam mı ?? -
quote:
Orjinalden alıntı: can90
Teşekkürler.sennheiser IE4 almaya kalksam ? ama limitimi aşarım sanırım.ama :D forumda digital delisi arkadas satıyormuş galiba.fiyatı da 70ytl.ondan alsam mı ??
Kardeş konu ile ilgili olarak bana PM atmışsın ama mesaj kutun dolu olduğu için veya profil ayarlarından ''mesaj kabul etmediğin'' için sana cevap yazamıyorum... Bana mail adresini gönderirsen oraya gerekli cevabı yazarım...
Cevabını bekliyorum...
Saygılar, -
Bende öneririm yani ep-630 50YTL vermektense 70YTL IE4 vermek daha mantıklı olur çünkü daha dengeli bir kulaklıktır.. -
ben digital delisi nick li arkadaştan cx300 aldım ve şu an onu kullanıyorum. gerçekten mükemmel bir cihaz ama İE4 ü deneme fırsatım olmadı.kararsız kaldım ve cx300 e karar verdim ve inanın hiç pişman olmadım... -
quote:
Orjinalden alıntı: azawarai
Anladığım kadarıyla bass seviyorsun. Creative ep-630 bass frekanslarda gayet iyidir.(~40ytl)
Bass fazla da önemli değil dersen biraz daha ekleyip Sennheiser cx-300 alabilirsin biraz daha dengeli bir kulaklıktır.(~60ytl)
Arkadaş en uygun öneride bulunmuş zaten.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- kulaklığın sesi azaldı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- en iyi bluetooth kulaklık
- huawei freebuds pro 4
- en iyi kablolu kulaklık
- ikko active buds
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X