Şimdi Ara

50-60 ytl arası kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,N95'te dinleyeceğim müziklerim için 50-60 ytl arası kulaklık tavsiyesi istiyorum sizden.rap-hiphop dinliyorum.kaliteli ses veren bir kulaklık istiyorum.yardımınız bekliyorum.teşekkürler.

• Anladığım kadarıyla bass seviyorsun. Creative ep-630 bass frekanslarda gayet iyidir.(~40ytl)
    Bass fazla da önemli değil dersen biraz daha ekleyip Sennheiser cx-300 alabilirsin biraz daha dengeli bir kulaklıktır.(~60ytl)
  • Teşekkürler.sennheiser IE4 almaya kalksam ? ama limitimi aşarım sanırım.ama :D forumda digital delisi arkadas satıyormuş galiba.fiyatı da 70ytl.ondan alsam mı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: can90

Teşekkürler.sennheiser IE4 almaya kalksam ? ama limitimi aşarım sanırım.ama :D forumda digital delisi arkadas satıyormuş galiba.fiyatı da 70ytl.ondan alsam mı ??

Kardeş konu ile ilgili olarak bana PM atmışsın ama mesaj kutun dolu olduğu için veya profil ayarlarından ''mesaj kabul etmediğin'' için sana cevap yazamıyorum... Bana mail adresini gönderirsen oraya gerekli cevabı yazarım...

Cevabını bekliyorum...

Saygılar,
  • Bende öneririm yani ep-630 50YTL vermektense 70YTL IE4 vermek daha mantıklı olur çünkü daha dengeli bir kulaklıktır..
  • ben digital delisi nick li arkadaştan cx300 aldım ve şu an onu kullanıyorum. gerçekten mükemmel bir cihaz ama İE4 ü deneme fırsatım olmadı.kararsız kaldım ve cx300 e karar verdim ve inanın hiç pişman olmadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Anladığım kadarıyla bass seviyorsun. Creative ep-630 bass frekanslarda gayet iyidir.(~40ytl)
    Bass fazla da önemli değil dersen biraz daha ekleyip Sennheiser cx-300 alabilirsin biraz daha dengeli bir kulaklıktır.(~60ytl)

Arkadaş en uygun öneride bulunmuş zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45.000 TL Laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.