Bildirim
50*70 fotoğraf
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanawci1
arkadaşlar NİKON D5100 ile 50*70 fotoğraf çekimi yapılabilirmi teşekkürler
50x70 'in birimi nedir ? Santimetre mi ! ? Yoksa ben hiç mi bir şey bilmiyorum ! -
aslında bize tam olarak 50*70 jpef fine fotoğraf istediler ama nasıl yapılacağını bilmiyoruz -
@jiddi Büyük ihtimal cm'dir hocam hani 10*15 deriz ya...
@hakanawci1 50*70 fotoğrafı hemen hemen her Dslr ile çekebilirsiniz. 10 Mp fotoğrafınız var diyelim bunun 50*70 lik bir baskıda santimetrekare başına düşen piksel sayısı farklı olur 20Mp fotoğrafın farklı olur. Ayrıca sadece boyuttan ziyade fotoğrafın sahip olduğu dpi/ppi dediğimiz oranda önemli. Kısaca işin özü ne kadar büyük çekilmiş fotoğraf o kadar iyi baskı.
Edit: Elinizde PS varsa yeni belge aç dediğinizde sizden belge için cm büüklüğünü sorar ve dpi i girmenizi ister belgeyi açıp kaydet dediğinizde size mp olarak sonucu verir. Örneğin; 50*70 bir belge 72dpi da 18 kusur mp iken 96dpi da 24mp olur (rakamlar yaklaşık)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 11 Nisan 2013; 1:15:11 > -
çok teşekkür ederim şimdi anladım -
4 Satırda anlatılacak birşey değil pek ama yine de fikir vermiştir, anlatabildiysek ne mutlu. Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X