Şimdi Ara

50 bin butceye 2015 donanimli,düşük km B segmenti mi 2012-2013 yüksek km C segmenti mi mantıklı olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yıllık 15 ile 20 bin km arasi yapiyorum o yüzden benzinli araç dusunemiyorum dizel almam şart yani yoksa önerdiğiniz araç gayet mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genişlik önemli değilse kesinlikle B al. çünkü 1 yıllık araçların bile temizini bulmak zor iken ağır bakımı gelmiş 5 yaşındaki araçlar ne haldedir. ben 1 ay arayıştan sonra 10 daha verip sıfır B aldım. 3 kişilik aileyiz.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Hangi araci tercih ettiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnr.TNR T kullanıcısına yanıt
    imzamda ustadım. herkese daha iyilerinin nasip olması dileği ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnr.TNR

Yıllık 15 ile 20 bin km arasi yapiyorum o yüzden benzinli araç dusunemiyorum dizel almam şart yani yoksa önerdiğiniz araç gayet mantıklı

Hocam mitsubishi attrage 1.2 cvt yi düşünebilirsiniz. Tmm araç benzinli ancak 4.5lt 5 lt arası yakıyor. Tim donanımlara sahip. Bakımları 20.000 km de. Yıllık vergi ve bakım açısından düşündüğünüzde dizel araç ile aşağı yukarı aynı fiyatlara gelir. Aracı iyice araştırın önünde vw olsa en Az 70.000 TL ye satılırdı. Şu an ki fiyatı 52.000 TL hemde otomatik. Segmentinde F/P açısından cidden piyasanın en iyisi. İyice araştırıp düşünün derin bu aracı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.