Şimdi Ara

50 bin lira civarı tam otomatik araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RyzeTheAmazing

Geçerli derken neyi kastettiniz? Ayrıca Mazda'nın ikinci eli diğer araçlardan pek de farklı değil

çok alınıp satılan bir araç değil gibi geliyor bana tercih edilen modeller ford renault fiat hyundai gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Mondeo

örnek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbparikan

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Tredx powershift focus alınabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-trend-x-spor-paket-125-beygir-powershift-220578350/detay
    bumudur üstad

Güzelim arabayı apaçi aracı yapmışlar. yazık olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha önce hiç araç kullanma tecrübesi olmayan eşime honda civic i verdim. 3. gün kendi başına trafiğe çıktı.

Ayrıca LPG ye geçme süresi çok kısa motor hemen ısınıyor. Kışın aracı çalıştırıyorum 30 sn bekliyorum ve yola çıkıyorum arka sokağı geçince araç LPG ye geçmiş oluyor.

Geri görüş için 800 900 arasına navigasyonlu teyp takıyolar TV navigasyon geri görüş DVD v.s hepsi oluyor içinde.

50 bin e çok temiz FD6 otomatik LPG bulunur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

daha önce hiç araç kullanma tecrübesi olmayan eşime honda civic i verdim. 3. gün kendi başına trafiğe çıktı.

Ayrıca LPG ye geçme süresi çok kısa motor hemen ısınıyor. Kışın aracı çalıştırıyorum 30 sn bekliyorum ve yola çıkıyorum arka sokağı geçince araç LPG ye geçmiş oluyor.

Geri görüş için 800 900 arasına navigasyonlu teyp takıyolar TV navigasyon geri görüş DVD v.s hepsi oluyor içinde.

yani honda diyorsun üstad.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

daha önce hiç araç kullanma tecrübesi olmayan eşime honda civic i verdim. 3. gün kendi başına trafiğe çıktı.

yani honda diyorsun üstad.

Kesinlikle honda...

• quote:

quote:

Geçerli derken neyi kastettiniz? Ayrıca Mazda'nın ikinci eli diğer araçlardan pek de farklı değil

çok alınıp satılan bir araç değil gibi geliyor bana tercih edilen modeller ford renault fiat hyundai gibi

Mazda'ı hyundai ile satış rakamları konusunda karşılaştıramayız ancak mazda hyundai ve renault'tan çok daha güvenli, sorunsuz ve donanımlı araçlar üreten bir marka. Bence güvenlik ve sorunsuzluk ikinci el fiyat kaybından daha önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Mazda'ı hyundai ile satış rakamları konusunda karşılaştıramayız ancak mazda hyundai ve renault'tan çok daha güvenli, sorunsuz ve donanımlı araçlar üreten bir marka. Bence güvenlik ve sorunsuzluk ikinci el fiyat kaybından daha önemli.

elbetteki önemli olması lazım. ancak bizim gibi orta sınıf araç kullanıcıları için arabanın alım satım kolaylığı da büyük önem arzediyor. ford reno hyundai fiat ın yanında hondalarında çok kolay elden çıkarıldığını görüyorum. aynı zamanda japon arabaları güvenlik konusunda bence gayet iyi.

• yarı otomatik ile tam otomatik farkı nedir,? yarı otomatiklerde 2-3 sn arabayı kaydırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

yarı otomatik ile tam otomatik farkı nedir,? yarı otomatiklerde 2-3 sn arabayı kaydırmıyor.

tam otomatik daha kolaymış hocam öyle söylyor herkes. ben çok iyi bilmiyorum ama sürüş kolaymış.
  • mbparikan M kullanıcısına yanıt
    fluence dizel otomatik konusunda ne dersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

elbetteki önemli olması lazım. ancak bizim gibi orta sınıf araç kullanıcıları için arabanın alım satım kolaylığı da büyük önem arzediyor. ford reno hyundai fiat ın yanında hondalarında çok kolay elden çıkarıldığını görüyorum. aynı zamanda japon arabaları güvenlik konusunda bence gayet iyi.

senin mazda lar ne kadar pahalı hocam maşaallah

• 2010-2011 Elegance Civic olabilir hocam. Eşiniz ilk etapta önu görunmuyor diyebilir ama sonradan alisir sorun olmaz. (Tecrübe ile sabit)

Yakıt konusunda ise yazdiginiz kriterlerde az yakan arac olmaz.

Civic de az yakmaz maalesef kısa mesafede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.