Şimdi Ara

50 bin liraya kadar araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
9.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dizel 1.6

İ30 ve ceed

Tam otomatik modelleri değerlendirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bütçe 50bin :(

• Bu kriterler dahilinde piyasada C segment olarak ve temiz olarak alabileceğiniz çoğu araç tek kavrama- yarı otomatik yani robotize şanzımanlı araçlardır.

Ben peugeot-citroen grubunun dayanıklı olmadığını savunurum ama kullanım açısından ve üzerindeki mcp-auto6r şanzımanın birçok robotize den iyi olduğunu söylemek lazım.

Bunu şuna binaen söylüyorum 25.000 km 308 Dizel faz1 kullandım. Ve volant-baskı balata değişimi üzerine triger değişimine yalnızca 1800 tl işçilik dahil verdim.

Düşünülen ya da olabilecek diğer kriterlere Edc şanzımanlı çift kavrama araçlar olabilir . Ancak bunların masrafları daha fazla olacaktır . Ve şuan Edc problemleri artmaya başladı.

Bunuda 20.000 km Megane 3 Dizel kullanım deneyimimle söylüyorum. Ben bir sorun yaşamadım 1-2. Vites geçişi titremesi harici ancak her an sorun çıkarmaya meyili vardı.

Maliyet endeksli düşünüldüğünde robotizeler daha masrafsız ve az problemle binilebilecek araçlardır. Kullanımına zamanla alışabilirsiniz. Çift kavrama araçlar mekatronik ya da beyin arızalarında sizleri maddi yönden üzer ama kullanım konforu olarak rahattır.

Tam otomatik- tork konvertörlü ya da CVT gibi üniteler de uzun ömürlülük üzerine tasarlanmıştır.

Benim sizlere tavsiyem velev ki sıkışık trafiğe aracı maruz bırakacaksanız tam otomatik bir araca yönelmeniz ya da robotize bir araç alıp 120-140 bin km sonra volant-baskı balata değişimi yapıp binmenizdir.

• İzmirde yaşıyorum ve her sabah ve akşam 1 er saatlik yoğun trafiğe giriyorum.
    O zaman tam otomatik avantajlı olur gibi gözüküyor. Fakat benim bütçede tam otomatik dizel araç pek yok.
    Gerçi 60bine baktım orda da temiz kia ceed veya i30 göremedim. Of ne alacağım gerçekten kafam çok karıştı.
  • Bütçem dahilinde uygun otomatik araç bulamadığımdan dizel manuel bakmaya başladım.
    50 bin'e kadar C sınıfı dolu araç arıyorum. Bu kriterlerde öneri alabilir miyim? Teşekkürler.
  • 2013-2014 dizel Ford Focus bulabilirsiniz yakıt,yol tutuş,sağlamlık gibi artıları vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MASSAKA35 -- 16 Mayıs 2017; 20:57:8 >
  • 2013 full cam tavanlı navigasyonlu i20 75bin km de 53bin TL ye alınır mı dizel manuel aracı beğendim acil cevap

• Kefeniyle yola çıkan adam;
    1.6 benzinli Auris:

2013-2017 yeni Auris 7 vitesli cvt şanzumandır.

2010-2012 makyajlı eski auris 4 vitesli tam otomatik yağlı şanzumandır.

2007-2009 eski auris 5 vitesli mmt, yarı otomatik, robotize manuel kuru şanzumandır.

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=18492

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=3502

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 4 Eylül 2017; 8:42:18 >

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangisi daha iyi peki
  • tonntini T kullanıcısına yanıt
    TAM OTOMATİK VE CVT İYİDİR.
  • 50-55 bin tl civarında alınabilecek 10 aracı sitemizde listeledik.

Yıllık Vergisi
    Ortalama yakıt tüketimi
    Motor hacmi
    Beygir
    Güvenlik

gibi bilgileri de yazı içine dahil ettik. Aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

https://www.kredi365.net/50-bin-tlye-alinabilecek-en-iyi-arabalar.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.