Arkadaşlar Elimde Yaklaşık 10 Yıllık 50 cc Bir Mobilet Var.Motoru Falan Sağlam Ama Bu Mobiletin Kullanımı Herhangi Bir Ehliyet Gerektirir Mi?.Yada Neler Gerektirir?
evet. gerektirir. a2 ehliyeti lazım. bir de ona çat çat egsoz tak. bir de aragaz çek
A2 değil A1 ehliyet lazım. A1 vitessiz motorlar için.A1 A2 aracı kullanamaz A2 vitesli motorlar için A2 a1 aracı kullanabilir.
ama ben 50 cc lik motorla polise yakaladım. motosiklet vitezsiz. bildiğimiz peugeot spx'l 103. ehliyetsizlikten ceza yedim. polise hangi ehliyet lazım dedim. poliste a2 dedi
bilgi doğrudur
ancak türkiyede A1 ehliyet Veren kurum yoktur...
quote:
Orjinalden alıntı: sonix!
A2 değil A1 ehliyet lazım. A1 vitessiz motorlar için.A1 A2 aracı kullanamaz A2 vitesli motorlar için A2 a1 aracı kullanabilir.
arkadaş bak bu mobiletin önce debriyajını değiştir şöyle büyük bişi sonra 3 tane akrep tak mobilet ötsün 3 tane bilye tak karşılıklı olsun bi de egzoz u değiştir sonra nikelaj tak okS mu dostum sonrada gazı kökle cikleye bas 2 sn bekle bırak şöle blow off gibi ses atsın çufff die frenlere de peJo 15-15 bş ön fren tak ramzey lastikleri fln ama önce ii bi ustaya danışş okS
sölemeyi unuttum bide ARA SIRA egzoz a bas tamam mı
ama bu motorbisklete giriyor Pedalı Bişey vitesisz gazlı Frenler Tambur genede ehliyet isitiyomu ?
valla ben bi yasa tasarısı duymuştum buuuu motosikletler için 50 cc altı ehliyet gerektirmio yaş sınıra 16 50cc ile 250cc mi 150cc mi ne b sınıfıyla kullanılabilecekmiş ama valla ne böle bi yasanın çıktığını bilyom nede başka bişi ama duymuştum doğrumudur bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: lakluk
arkadaş bak bu mobiletin önce debriyajını değiştir şöyle büyük bişi sonra 3 tane akrep tak mobilet ötsün 3 tane bilye tak karşılıklı olsun bi de egzoz u değiştir sonra nikelaj tak okS mu dostum sonrada gazı kökle cikleye bas 2 sn bekle bırak şöle blow off gibi ses atsın çufff die frenlere de peJo 15-15 bş ön fren tak ramzey lastikleri fln ama önce ii bi ustaya danışş okS
quote:
Orjinalden alıntı: samet007
quote:
noldu kardeşim nie güldün mobilet modifiyesini bilmiyosun o yüzden mi güldün arkadaşım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: samet007
quote:
noldu kardeşim nie güldün mobilet modifiyesini bilmiyosun o yüzden mi güldün arkadaşım
modifiyeden anlamıyorum diye gülmedim. sadece yazdıkların hoşuma gitti o yüzden güldüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme