Kendisini Pek sevmem ama 2-3 şarkısını severek dinlemişimdir
quote:
Orjinalden alıntı: xaqlaaa
justin timberlake le sölediği şarkı çok iyi ama ordaki hakkı yemielim
Justin'i de sevmem
Bo$$ Hogg un dediği herşey doğru.
kendini gangsta gibi gösterip kliplerinde kürk giyen , her klibinde mutlaka karı kancık oynatan bir insandır (bakın şarkıcıdır demiyorum) kendisi. Utanmasa polislere iltifat edecek kişilik.Kendisi 2pac gibi güzel şarkılar yaptığını sanan ama sadece hayal gören varlık.Kendi resmi sitesinde REKLAM bulunduran (sırf para kazanmak icin) ve cektirdiği kapak resimlerini hava atarcasına resmi sitesine koyduran kişiliksiz bir varlık..
quote:
Orjinalden alıntı: BrooklynZU
Rap ile alakası olmayan, sesi berbat ötesi ,canlı performans ta kendi konserinde sözlerini unutan,gangsta ayağına yatan aslında olmayan,kalitesiz popçu bir yaratık.Rap ten iyi anlayan rap in tarihini bilen herkes bu adamın rap yapmadığını kabullenir.Kimse bu mahlukatı rap yapıyor diye söylemesin.O kadar üstada hakaret olur.Paranın kölesi olmuş bu sahte mafya bozuntusu.Müzik ve rap adına hiçbirşey yapmıyor.
kesinlikle katılıyorum zaten bitek 2pac la eazy-e gangsta
quote:
Orjinalden alıntı: MakaveliAli
quote:
Rap ile alakası olmayan, sesi berbat ötesi ,canlı performans ta kendi konserinde sözlerini unutan,gangsta ayağına yatan aslında olmayan,kalitesiz popçu bir yaratık.Rap ten iyi anlayan rap in tarihini bilen herkes bu adamın rap yapmadığını kabullenir.Kimse bu mahlukatı rap yapıyor diye söylemesin.O kadar üstada hakaret olur.Paranın kölesi olmuş bu sahte mafya bozuntusu.Müzik ve rap adına hiçbirşey yapmıyor.
BrooklynZU'da senin dediğin isimleri çok seviyo ya...Sen takıl kafana göre...
gangstaCIK 50, gangstaCIK MakaveliAli
Şarkıları güzeldir severim kendisini
quote:
Orjinalden alıntı: AsterStyle
quote:
Orjinalden alıntı: MakaveliAli
quote:
BrooklynZU'da senin dediğin isimleri çok seviyo ya...Sen takıl kafana göre...
gangstaCIK 50, gangstaCIK MakaveliAli
brooklynzu nın hangi isimleri sevdiği nickinden belli zaten ama senin sorunun ne yha
Atı, avratı, silahı üstüne tomarla parası olan birisi olarak bilirim.
manyak söylüyor yaw.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme