Şimdi Ara

50 dk'lık oyunda 17 level kalan Jax'ın Dramı SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pilli_Dede

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

10 levelda ne bekliyorsunuz ki ?

bu yan hesabım. north americada 30 leveldim pingler yüzünden bıraktım westte başladım.

senin yan hesabın olması adamın da smurf olduğu anlamına gelmiyor biliyorsun ki.

Ve Warmog pahallı olduğu için gereksiz. Onunla hayatta kalcağına Wota alsan daha çok yaşama şansın olur diye demiş o

Wota almışki ayrıca rabaddon,rylai den sonra ap olarak kasabilceği bir tek hourglass onuda gereksiz görmüş ve biraz daha tanky olmak için 2 tane warmog kasmış . bence o kadar abartılcak bir şeyi yok 2. si belki gereksiz olabilir ama vlad ın pasifiyle harika bir uyum içerisinde warmog .

armor/mr > Hp. ama canın warmog istiyosa warmog al sen. Hani Warmog'un tek viable olduğu durum warmog + atma's olması, o da hem full stack kasıcaksın hem de çabuk çıkıcaksın. Ama npz

vlad'ın 2. skilli cana göre vuruyor.

Ben Bir Sakinca Goremedim 5 K Hp Ye Çikmişliğim Var Sorun Nerde ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu yan hesabım. north americada 30 leveldim pingler yüzünden bıraktım westte başladım.

senin yan hesabın olması adamın da smurf olduğu anlamına gelmiyor biliyorsun ki.

Ve Warmog pahallı olduğu için gereksiz. Onunla hayatta kalcağına Wota alsan daha çok yaşama şansın olur diye demiş o

Wota almışki ayrıca rabaddon,rylai den sonra ap olarak kasabilceği bir tek hourglass onuda gereksiz görmüş ve biraz daha tanky olmak için 2 tane warmog kasmış . bence o kadar abartılcak bir şeyi yok 2. si belki gereksiz olabilir ama vlad ın pasifiyle harika bir uyum içerisinde warmog .

armor/mr > Hp. ama canın warmog istiyosa warmog al sen. Hani Warmog'un tek viable olduğu durum warmog + atma's olması, o da hem full stack kasıcaksın hem de çabuk çıkıcaksın. Ama npz

vlad'ın 2. skilli cana göre vuruyor.

Vlad'in oyundaki yönü adam gibi damage tankliyebilmesini gerektiriyor. Süper uber huper damage vurmasını değil. Swain de aynı şekilde. Damage atmak istiyosan Cassiopeia, Annie, Brand falan koyarsın mid'e.

AP'den HP aldığı için yeterince HP'si oluyor zaten. Bir de Rylai almışsın. Bunun yanına armor almamak bildiğin saçmalık, ya da aynı şekilde MR falan. Ama neyse, uzun uzun tartışmıycam zaten kim noob kim değil oyunu anlayan adamlar warmog savunduğunu görünce anlar. Anlamayan tayfanın da fikri pek umrumda değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Kasım 2011; 12:27:06 >

• 50 dakka ıcınde nasıl olduda becerdı 17 level kalmayı hayret sagda solda yurusen mınıonların olduklerı anlarda gelen exp bıle 18 olmasına yeter :)
    bunu bıle yapmamıs sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

sene 2011 hala vladimir'e warmog kasan ve bunun doğru oldugunu savunan arkadaşlar var.

Aynen yahu.Warmoga verceğin parayla şapka yada zhonya falan al...

öncelikle şapkanın adının rabadon's deathcap olduğunu belirmem gerekir sanırım. ayrıca warmog almamın ne kötülüğü var anlamadım? sonuçta can ap veriyor ve 2. skill cana göre vuruyor. farkındaysan 'şapka'da kasmışım zaten.

Canımın istediğini derim allah allah.Rabadon olduğunu bizde biliyoruz.Dediğim gibi warmog yerine ŞAPKA yada KUM SAATİ alsaydın daha iyi olurdu

• Kestiği miniona bakın.adam kesin ilk 10 dk flan afk'ydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efepekgoz

Kestiği miniona bakın.adam kesin ilk 10 dk flan afk'ydı

hiç afk kalmadı
  • Warmog yerine Hourglass, GA, Void Staff 3lüsünden 2sini alması lazımdı ama olsun
  • iyi gene 10 lwlde böyle build yapabiliyorlar 30 lwlde şirinleri görebilecek kadar iyi olurlar heralde..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum armor/mr>hp diyosun tamam mantıklı o zaman hp niye çıkıyoruz ull armor mr çıkalım az da hp değilmi sonuçta hp olmazsa armor ve mr de işe yaramıyor
    jax pro herkes beceremez bunu eğer hiç afk kalmamışsa :D

• quote:

quote:

quote:

sene 2011 hala vladimir'e warmog kasan ve bunun doğru oldugunu savunan arkadaşlar var.

öncelikle şapkanın adının rabadon's deathcap olduğunu belirmem gerekir sanırım. ayrıca warmog almamın ne kötülüğü var anlamadım? sonuçta can ap veriyor ve 2. skill cana göre vuruyor. farkındaysan 'şapka'da kasmışım zaten.

Pool'u damage vurmak içln kullanıyorsan sorun sendedir.Ayrıca vlad bayaaa önceki bir nerfte pasifine veda etme durumuna geldi.Pasifi hp'yi ap'ye dönüştürürüyor diye hp kasmak çok saçjma.Sen zaten 500 ap kasarsan seni hayatta tutmaya yetecek kadar hp'ye ulaştırır.Fazla hp'n olupta damage vuramamaktansa az hp'n olup çok damage vurmak emin ol daha yararlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hala warmog tartışması devam mı ediyo
  • Senin yan charın diye milletinde yan charı olacak değil adam daha 10 level yeni öğreniyor direk burada konu açman saçmalık 10 level ya en fazla 20 maç atan adam... Ne anliyacak hemen oyunndan buda gelmiş 30 levelim amerikada diyor hey allahım
    Ha gerçekten iyi 30 olsaydın arkadasınla taşırdın demekki sende noobsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 6 Kasım 2011; 17:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

quote:

quote:

quote:

Pool'u damage vurmak içln kullanıyorsan sorun sendedir.Ayrıca vlad bayaaa önceki bir nerfte pasifine veda etme durumuna geldi.Pasifi hp'yi ap'ye dönüştürürüyor diye hp kasmak çok saçjma.Sen zaten 500 ap kasarsan seni hayatta tutmaya yetecek kadar hp'ye ulaştırır.Fazla hp'n olupta damage vuramamaktansa az hp'n olup çok damage vurmak emin ol daha yararlı olur.

zaten 500ye yakın ap vardı. ayrıca pool damage atıcak üstüne de 1200 can gelicek niye kasmıyım ki warmog? ha ama hourglassta olabilir yani oyuncudan oyuncuya değişebilir bu noobluk göstergesi değildir bence ikiside doğrudur. sonuçta warmog stacklenmez diye bi kural yok oyunda.

• tamam pilli dede anlıyorum ben seni. Ben de Annie ile lane yaparken W full'lemek mantıklı diye düşünüyordum zamanında. Daha fazla damage vuruyor, instant vuruyor falan. sonra Q'nun cidden daha iyi olduğunu gördüm laning için. Yavaş yavaş, zamanla öğrenirsin. Önceden 30 level olman her şeyi tam bildiğin anlamına gelmez. Oyunun gerektirdikleri sürekli değişiyor sonuçta.
  • quote:

zaten 500ye yakın ap vardı. ayrıca pool damage atıcak üstüne de 1200 can gelicek niye kasmıyım ki warmog? ha ama hourglassta olabilir yani oyuncudan oyuncuya değişebilir bu noobluk göstergesi değildir bence ikiside doğrudur. sonuçta warmog stacklenmez diye bi kural yok oyunda.
    1 Warmog neyse de 2 Warmog yapman çok gereksiz olmuş. Onun yerine bir Void Staff yapman gerekirdi. Ayrıca karşı takım tamamen AD gitmiş. Warmog yerine Zhonya yapsan defans da kazanırdın.

Anlayacağın oyun sonu ideal eşya dizimi: WotA, Sorc ya da Merc Boots, Rabadon, Void Staff, Ryla ve Zhonya'dır o oyuna göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

quote:

1 Warmog neyse de 2 Warmog yapman çok gereksiz olmuş. Onun yerine bir Void Staff yapman gerekirdi. Ayrıca karşı takım tamamen AD gitmiş. Warmog yerine Zhonya yapsan defans da kazanırdın.

Anlayacağın oyun sonu ideal eşya dizimi: WotA, Sorc ya da Merc Boots, Rabadon, Void Staff, Ryla ve Zhonya'dır o oyuna göre.

niye warmog yok ki aralarında. bence ideal eşya diziliminde warmog'ta olmalı. sonuçta karşıda 2 kişiden az mr kasan varsa void staff çok mantıksız. 80 mrnin yüzde 40ını düşürceğine warmog kas.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.