Şimdi Ara

50 dolar altı android tv tavsiyesi cs918 (linkler mesajda) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    CPU: Realtek RTD1195 ARM Cortex A7
    GPU: Dual core mali 400, support 4K H.265 decode
    1G RAM + 8G EMMC,Support Bluetooth

bunlardan kaybedersin cortex a7 diyor bu cok ama cok düşük kaldırmaz sizi

mali 400 diyor buda kaldırmaz mali en az 764 olması gerek

bu mali400 bide 4k h 265 diyor burası resmen komikliğin daniskası resmen sallamasyon sallamışlar :)

1gb ram dan bahsetmiş en az 2gb ram olması gerek..

not: bu verilen degerlerde asla adam akıllı ne film izleyebilirsin nede internet sitesinde dolaşabilirsin..

misal siz tarayıcıya girdiniz oradan bir iki birsey aradınız örnegin misal film aradınız aynı kagnıı gibi tosbaga gibi inanılmaz bıktırır sizi ve pes edersiniz.. video izlemekten vazgecer hattaki tvyi kapatırsınız.

görüntüler canlı vermez ve hızlı işlem yapmaz sanki kasıyor gibi hissiyat verir sizlere..

ben şu aleti aldım ve cok memnunum sadece 4k konusunda emin degilim ama oda cok canlı ve keskin görüntüler var sadece hdmi kısmında 4k yı göremedim hebsi budur.. link vereyim burdan bakınız..

http://tr.aliexpress.com/item/MK809-4K-ULTRA-HD-Smart-TV-2GB-8GB-Android-4-4-TV-Dongle-H-265-HEVC/32358315940.html?adminSeq=222340689&shopNumber=1553074

ben bu cihazı aldım ama dediğim gibi 4k yani ultra hd konusunda kararsız kaldım..

• udmösg U kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz cihaz ile ilgili tüm detaylar aşağıdaki konu başlığında mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_106519223/tm.htm
  • çok sağolun hocam hemen bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.