Şimdi Ara

%50 indirimden sonra CSGO'nun geldiği hal (Videolu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün rekabetçi maça 6 yaşında 2 çocuk geldi, bir iki round sonra video kaydetmeye başladım. Türkçe küfür ettiler bir ara sonra birlikte sayı saymaya başladılar bir ara da Ali Baba'nın çiftliğine döndüler hayvan sesi çıkarmaya başladılar. Videoya başladığım için çocuklara sustur da atmadım, ibretlik bir şey ortaya çıktı ortaya buyrun. Çocuklarınızı CS'den uzak tutun!

Düzenleme: 32. saniyeden başlamayı unutmayın, çoğu videom çocuklara ve gençlere hitap ettiğinden giriş böyle.

Düzenleme2: Kısa versiyon yaptım ve konuya onu ekledim.

Düzenleme3: Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navicat -- 24 Şubat 2018; 19:8:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırakın Çocukluklarını Yaşasınlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanal felaket cringe
  • Klavyede W tuşu bozuk mu? Basılı kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Klavyede W tuşu bozuk mu? Basılı kalmış

@JacquesC Arada don't spam the voice chat dedim sadece, başka bir lafım olmadı ufaklıklara.

@mrslimshady Çocuklar Örümcek Adam, Şimşek McQueen, Minecraft, Modlu GTA vs. içerikleri seviyor. Ben de o tür videolar çekiyorum. Başka bir şekilde yükselmek orjinal ve güzel bir fikrin olmadığı sürece mümkün değil. Bize cringeworthy gelen şeyleri çocuklar ayıla bayıla izliyor.

@YüzüğüKayıpFrodo Seni etiketleyemedim bu sebeple alıntı attım. W tuşu çalışıyor.

• Kısa versiyon geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.