Assassin i Çok büyüttüğünüzü söylesem tepki toplar mıyım??? Aynı Lvl deki Assasin Rakiplerim Foss Bence..
buff sız asasin bi hiç warriorsa hp we defanstan kurtarıo yanidediğin kısmen doğru
İMZAN HİÇ HOSUMA GİTMEDİ TEPKİ TOPLAMAK İSTEMİORSAN HEMEN DEİŞTİR FARK ETTİNMİ BİLMEM AMA ORDA KOCAMAN DIE TURK YAZIO.BELKİ İNG. YOKTUR SENİN GEBERİN TÜRKLER YAZIOR.HEMEN KALDIR O İMZANI!!
sadece bu forumdan tekrar ban yememek için susuorum yoksa sana edeceğim küfürler bi kamyon dolusu idi konu kilit plz
imzan süper bnce gerçekdende güzel bu arada warrior alır bnce ama itemine balı
imzasının neresi süper ??? açık açık ''die turk'' yazıyo... bu mu süper ??
Sağlam combosu olan Scroll Buff+300def.+dex olan assasin alır...Aynı scrolları warrior da kullanacak
warior alır asas 5 wuruş wuruooo sonra bitti ama warıor o 5 wurursa warıor 15 wurur yalan mı? ama asasın 5 vuruşunda yatmazsa eger warıor gerı doner o asası çok feci öldrr
beyler 1 warior un 62 we 60 dan çnceki en sağlam büyüsü cleave dir yane 45 skilii siz 50 v50 kapışılar diosunz yane warior avantajlı 2 ıtemler aşırı önemlidir 3 rogue combo bilmiosa başdan kaybeder en kötü 3-4 combo atmayı bilecek 4 warior leg cutting büyüsünü wurduktan sora rogue koşamaz bölece slayd atamas düzgünce yane herşey akıl işi warior avanatajlı diorum ama kullanana bağlı
itemlere bağlı
sacmalık asass 50 iken war da 50 iken tabiki wariror alır asasın vurusları bitince dolma süresince iyi vurus acısından bişey yapamıyo ama wariror bütün skillerini istedigi gibi sonsuz bi sekilde kulanlır hem defansıda cabası oluyo yanında herkes bi ögrenmis asassian accam accam acıyosunda ne oluyo kimleri alırsın cz de mage asassian priset zor olsada alıyon wariror gelince iş degişiyo akıl var mantık var
hade ya de get assas gelene geçene koyar be elin çookkk hızlı olması lazım assas için hızlıysan hiç kimse önünde duramaz 0000000 da gördük adam minor pot skill aynı anda yapıo herşeyi yaaaa
62 worior dier 62 bütün charları eli cebinde alır
ben lvl 54 iken lvl 55 asasini cok rahat aldım ama emin olki iteme cok bağlı
beyler beni olimpiyada kascak yardım etcek para bıçak gibi konuşarda yardım etcek varsa çok sevinirim kasabilicek varsa ör:100np ile cz ye gittim 0np ile döndüm bunu düşünerek cvp yazın lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: Phyrex
quote:
Orjinalden alıntı: hell_quard
quote:
Orjinalden alıntı: failed
quote:
Orjinalden alıntı: CeZa..
quote:
Orjinalden alıntı: failed
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
quote:
Orjinalden alıntı: ge_ku
HERŞEY İTHEMİNE BAĞLI KARDİŞ
BENCE ASAS İYİ OYUNCUYSA ALIR
AMA 55-62 ARASI TARTIŞMASIZ ASAS ALIR :dddd
Assassin i Çok büyüttüğünüzü söylesem tepki toplar mıyım??? Aynı Lvl deki Assasin Rakiplerim Foss Bence..
buff sız asasin bi hiç warriorsa hp we defanstan kurtarıo yanidediğin kısmen doğru
İMZAN HİÇ HOSUMA GİTMEDİ TEPKİ TOPLAMAK İSTEMİORSAN HEMEN DEİŞTİR FARK ETTİNMİ BİLMEM AMA ORDA KOCAMAN DIE TURK YAZIO.BELKİ İNG. YOKTUR SENİN GEBERİN TÜRKLER YAZIOR.HEMEN KALDIR O İMZANI!!
sadece bu forumdan tekrar ban yememek için susuorum yoksa sana edeceğim küfürler bi kamyon dolusu idi konu kilit plz
imzan süper bnce gerçekdende güzel bu arada warrior alır bnce ama itemine balı
imzasının neresi süper ??? açık açık ''die turk'' yazıyo... bu mu süper ??
ulan aq dumun koca dünyasında bütün dertler bittdide benim sktimin imzasınamı taktınız imzanı deiştir diyenlerin hepsine kocaman bi SİE
bide o asas sizce 5 vuruşta warrioru alırsa ne olur
ben sundan eminimki 50 lwl mage kesinlikle kaybeder. ben mageyimde :)) ordan biliyom
konumuz mage deil
valla ne desem yalan en iyisi demiyeyim bisey bence hersey itemde bitiyo ama warior defanstan kazanıyo yani asasin cok guclu vursada warior defansla karsılar ve ayrıca lwl 50 de wariorda 45 skili oluyo ama asasin de 55 skili(spike)yok ben asasım ama lwl 50 warior yener ama lwl 60ları kapıstırsak asas
ya senin o degidin 000000000 lvl 70 olmus kim meydan okur ki ona konumuz lvl 50 asas ve wairor içindir lvl 70 dha cok var
quote:
burada söylenmez... tabiki elinde shard vs yok
İSTERSEN ÇIPLAK OLSUN BİDE YUMRUK GİRSİN İSTERSEN
my moruk sen 55 ol da git bi asas la kapış bak seni nasıl yiyiyor
DOSTUM ASAS ALIR WARİORU AMA İTEMLERİ UNUTMAMAK LAZIM..ASAS 1 NUMBER
quote:
Orjinalden alıntı: polter
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ge_ku
HERŞEY İTHEMİNE BAĞLI KARDİŞ
BENCE ASAS İYİ OYUNCUYSA ALIR
AMA 55-62 ARASI TARTIŞMASIZ ASAS ALIR :dddd
55 assas. a napabilirsin 55 iken ?
55 asas adam gibi combo biliyosa warrior ı ezer geçer