Şimdi Ara

50 liraya broşür dağıtma işi aldım iyi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

Apartman kapılarına dağıtacaksanız çok iyi, kaldırımda ayakta durup gelen geçene uzatacaksanız bekleme saatinize göre değişir

yıl olmuş 2014 hala broşürmü
    reklam şirketine git avea türkcell wodafone ile anlaşması oluyor bulunduğum semtte herkesin cepe reklam gönderiliyor zaten
  • e madem her bırakılan köşeyi kontrol eden birisi var . gidip kendisi dağıtsa olmuyor mu ?
  • Değmez. Rezillik.. Ben de yaptım.

• 2 sene üniversite okurken bu işi yaptım. Mecburiyet tabi kimse part time iş vermiyor kolay kolay. Öyle bir rezillik ki sorma. 2 sene direk olay yaz kış demeden. Gazete, dergi,broşür hepsini yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.sefa

2 sene üniversite okurken bu işi yaptım. Mecburiyet tabi kimse part time iş vermiyor kolay kolay. Öyle bir rezillik ki sorma. 2 sene direk olay yaz kış demeden. Gazete, dergi,broşür hepsini yaptım.

Ortalama kaç saatinizi alıyordu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ilde ihtiyaç var mı
  • Bende 3-4 sene önce böyle bir iş yapmıştım.İyi hoş dağıtırım ne olacak dedim ama kadın 5000 adet broşürü yığdı önüme.Broşürler dergi kadar bide önümü göremiyordum hepsini attı kucağıma.Aldım broşürleri dağıt dağıt bitmiyor artık millet bana acımıştı yolda görenler çöpe at gitsin felan diyordu.Bırakmadığım araba apartman kalmadı.En sonunda kalan 200-300 tanesini çöpe atmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 14 Aralık 2014; 9:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.sefa

2 sene üniversite okurken bu işi yaptım. Mecburiyet tabi kimse part time iş vermiyor kolay kolay. Öyle bir rezillik ki sorma. 2 sene direk olay yaz kış demeden. Gazete, dergi,broşür hepsini yaptım.

Ortalama kaç saatinizi alıyordu?

Gündüzleri sabah 9 den öğlen 1.30 a kadar çalışıyordum 25 tl. Haftasonu sabah 9 den Akşam 6 ya kadar 50 tl.

Birgün bana da bitane esnaf denk geldi adam olum boşver at gitsin çöpe al parani dedi göz kırpti. Yanında 2-3 kişi daha vardı, yanına yanaşıp dedim ki:

-Ekmege sen yaparsın da o ihaneti ben yapamam.

Dedim adamın morali bozuldu aniden yüzü düştü yanındakiler şaşırmıştı.

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yak gitsin. 50 Lira için 5saat ayakta tutuyor kavat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmcanna -- 18 Mayıs 2015; 3:33:07 >
  • Ben arkadaşımla o işi yaptım. Dağa bayıra çöpe bidonlara yokuş aşağı koşarken para saçar gibi saçmamız her eve 3-4 tane sallamamıza rağmen anca yarısı bitmişti. Kışın 17.00 gibi biten işimizin en can alıcı noktası;
    Yağmur yağdı ve dağıttığımız broşürler adeta silindi su ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş iş, limon sat daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.