Şimdi Ara

50 LWL FULL İNT ROME'da CHAR SATILIK YADA TAKAS... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lord deniz

Abi Utanmadan sölüyosun

kanka bırak o lameri yemedi edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iddd -- 10 Ağustos 2007; 19:14:56 >
  • Kurtardınmı Charı Kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan21

quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

Orjinalden alıntı: tufan21

Ekledim Konuşalım..

OOOooooovvv bizim üstad geldi bütün hack teamlar bu arkadaştan özendi ya abi bna bi 80 lvl char versene nasilsa günde 50 tane hacklersin nolur benim hiç 80 lvl charim olmadi abiğğ en çok 63

Bugün 4 Tane Hackledim Kızmazsan !

Abi tekini bna versene nolur ya büyük adamsın sen||| eziQ kendini bişey sanan,zeka yaşı 6 olan ve milleti dolandırarak hacker olduğunu ispatlamaya çalışan kişiliksiz insanın tekisin ben 14 yaşındayım belki senden büyüğüm belki küçüğüm ama şunu bil senin gibi ne ulakalık ne şerefsizlik nede dilencilik yaptım bu yazının da sonuna kadar arkasındayım...Ban man hikaye gereği yapılsın.

ediT: Ayrıca mod abilerim bu şerefsizi hala forumda tuttuğunuz için teşekkürler banı ondan daha çok hakeden birisi yok burda kaç kişiyi enayi yerine koyarak charlarını aldı ellerinden ve onlar ona güvendi...Ya ne yazdığımı bilmiyorum gözüm döndü anlam kayması olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 10 Ağustos 2007; 22:57:57 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.