Şimdi Ara

50 MB Alan(hosting)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 MB Alan ( Hosting) basit bir forum sitesi için uygun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: vazife

50 MB Alan ( Hosting) basit bir forum sitesi için uygun mu?

düşük gelir hocam, msql alanı yükselince sıkıntı yaşayabilirsin. Bilişim dünyasında şuan kampanya var 200 mb alan 5 gb trafik ve birde domain 25.95 :) ben forumları hep bu paketle açıyorum :))))
  • içeriğine göre değişir. Ziyaretçi/üye ve mesaj sayısı açılır açılmaz yüksek olacaksa yetersiz. Ancak tutması ve/veya düzenli ziyaretçisi zamanla artacaksa yeni kurulum için neden olmasın ?
  • bence yeterli basit demişsin 10 tane resim 4 sayfa 5 banner 15 satır yazı 50 mb yeter
  • Bir sözlük sitesi için bu kadar alan yeterli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bir sözlük sitesi için bu kadar alan yeterli midir?

bence yeterli ama fazla resim koymayacaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes55

quote:

hocam sözlük sitesi diyorum. Ekşisözlük, uludağ sözlük gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

50 mb alan yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :] -- 26 Haziran 2010; 16:51:30 >
  • 50 MB ile başlanıp daha sonra yükseltilebilir.www.gridspace.com.tr ı incelemeni tavsiye ederim.
  • 50 mb sözlük ve forum için yetmeyebilir. son uçta bu tip scriptler database kullanıcak ve bu database gün geçtikçe şişecek.
    ilk başta yeter gibi görünse bile kullanıma göre bir süre sonra yükseltmek gerekicek.

iptal olan bir proje nedeni ile server kiralamıştım. şimdi onu hosting için kullanmayı düşünüyorum. istersen yardımcı olabilirim fakat server tr lokasyonlu değil. abartı yüksek hız ihtiyacın yok ise yardımcı olabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ennes55

quote:

hocam sözlük sitesi diyorum. Ekşisözlük, uludağ sözlük gibi...

özür dilerim gözlük anladım yetmeyebilir
  • quote:

Veritabanı sıkıntı yaşatabilir. Forumdan bir arkadaşa hosting paketi sattım. Anlık olarak Konular: 7.599, Mesajlar: 7.846, Üyeler: 75, Aktif Üyeler: 75 şu istatistik ile MySQL Disk Space 64.48 MB görünmekte. Karşılaştırın.. Sonuçta forum da sözlükde veritabanı kullanıyor ve ikisi de mesaj girmek üzerine kurulu...
  • Sana Ücretsiz 100MB Alan veriyim istiyosan. İstersen iletişime geç hiç bir ücret talep etmiycem. Host Serverım var 100mb DH üyesine hediye olsun :D
  • quote:

yeterli gelse bile cache altyapısını kullandığı için sözlükler msql tüketimi çok yüksektir hocam, bu nedenle vps veya cpu oranı yüksek olan bir hosting almanı öneririm...
  • pm atıyorum
  • Merhaba Herkese Arkadaslarwww.AlanHosting.Com Firması Olarak SesliChatlar İçin uygun reselller VE vDS Hizmetimiz Baslamıstır Sizlere En Kaliteli Sunucu ve Resellerle Tanısma Zamanı
  • 50mb lık hosting mi kaldı? 15 sene önce almıştım en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgot

50mb lık hosting mi kaldı? 15 sene önce almıştım en son

Mesaj tarihine bakarsan zaten 2010. :) Bi kullanıcı sitesinin reklamını vermek amacıyla konuyu hortlatmış. :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.