Şimdi Ara

50 MB ile neler yapılıyormuşta bizim haberimiz yokmuş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

quote:

Ah superonline ah... Bir gelse...

hocam bornova merkezden ev tuttuk bu sene arkadaslarla. ama önünde superonline kutusu yok yine de hat çekerler mi? arka mahallede falan vardı sanırsam

Valla hocam biraz zor olur eğer çok yakında bir site falan yoksa... Zaten çoğunlukla site tarzı yerlere veriyorlar bu hizmeti veya AVM'lere...

arkada hükümet konağı var sadece neyse soracağız artık

Hocam sorarsınız artık umarım gelir ama getirmeyedebilirler... Nedense bu konuda pek üşengeçler... 2 kere konuştum telefonda ikisinde de acayip sinirlendim söylediklerine...

Telefondaki kişi bana 2 milyon nüfuslu ilçede 37 tane yere fiber vermesiyle övünüyordu...

• quote:

Hocam sorarsınız artık umarım gelir ama getirmeyedebilirler... Nedense bu konuda pek üşengeçler... 2 kere konuştum telefonda ikisinde de acayip sinirlendim söylediklerine...

Telefondaki kişi bana 2 milyon nüfuslu ilçede 37 tane yere fiber vermesiyle övünüyordu...

hmm izmirde bornova merkezde olmaması bana da aslında biraz komik geldi baktım yerlere apartmana falan ama kutu falan göremedim. Evede daha tam yerlesmedik. Umarım vardır da ben görmemişimdir

• quote:

quote:

hmm izmirde bornova merkezde olmaması bana da aslında biraz komik geldi baktım yerlere apartmana falan ama kutu falan göremedim. Evede daha tam yerlesmedik. Umarım vardır da ben görmemişimdir

İnşallah öyledir...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.