hocam bornova merkezden ev tuttuk bu sene arkadaslarla. ama önünde superonline kutusu yok yine de hat çekerler mi? arka mahallede falan vardı sanırsam
Valla hocam biraz zor olur eğer çok yakında bir site falan yoksa... Zaten çoğunlukla site tarzı yerlere veriyorlar bu hizmeti veya AVM'lere...
arkada hükümet konağı var sadece neyse soracağız artık
Hocam sorarsınız artık umarım gelir ama getirmeyedebilirler... Nedense bu konuda pek üşengeçler... 2 kere konuştum telefonda ikisinde de acayip sinirlendim söylediklerine...
Telefondaki kişi bana 2 milyon nüfuslu ilçede 37 tane yere fiber vermesiyle övünüyordu...
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
Hocam sorarsınız artık umarım gelir ama getirmeyedebilirler... Nedense bu konuda pek üşengeçler... 2 kere konuştum telefonda ikisinde de acayip sinirlendim söylediklerine...
Telefondaki kişi bana 2 milyon nüfuslu ilçede 37 tane yere fiber vermesiyle övünüyordu...
hmm izmirde bornova merkezde olmaması bana da aslında biraz komik geldi baktım yerlere apartmana falan ama kutu falan göremedim. Evede daha tam yerlesmedik. Umarım vardır da ben görmemişimdir
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
hmm izmirde bornova merkezde olmaması bana da aslında biraz komik geldi baktım yerlere apartmana falan ama kutu falan göremedim. Evede daha tam yerlesmedik. Umarım vardır da ben görmemişimdir
İnşallah öyledir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme