Şimdi Ara

50 Mbit kalktı hızımı dusurmusler NE İŞ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LanManiaX

Benim bir yıl doldu 65 TL olan fiyat 84 TL'ye çıktı hız 75 mbit hızda her hangi bir değişiklik olmadı.
    slm
    bende 75 mbps tarıfe kullanıyorum subat sonuna varmadan bıtecek 76 tl oduyorum
    sızın yenımı yenıledınız aynı hızda kalmak ıstedıgınızde 84 tl mı cıkıyor fatura
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Firma iyi hoşta, zorla düşük hıza geçirmeye çalışıyorlar çok kıl bir durum. Altyapı iyi, snr değerleri de fena değil ama zorla "kopma olur, düşürelim" deyip duruyorlar.
    aynı zorla dusurmeye calsıyorlar bır arıza durumunda altyapınız desteklemıyor dıyıp asagıya cekıyorar hızı.
    bır arkadasım 3 gun once cagırdı bakıver dedı 75 olan hızı 30 lara kadar dusmus altyapınız destekllemıyor dıye hızı 40 mbps lere cekmıs netspeed sonuna kadar actık baska yapacak bısı yok demıs gecmısler..
    bına ustune modemı koydum 80000 mbps hız var tabı hızı 40 mbps gıbı dusurmusler....sorun ıcerıye gıren kabloda ymıs cat6 olan kablonun dıger uclarına verıp saglam olan kabloya bagladım asadıda 85000 kadar cıktı ulasılbılıer hız..aradık netspeed dedıkkı arızamıs vardı duzeltıık kablodaymıs hızımıız yukseltın ..kac dak ugrastık cıakrmak ıstemıyor altyapınzı desteklemıyor yanlıs goruyorsunuz.v.s en sonunda zorla tanımlamayı 77000 actılar her sey normale dondu dedım kalsın her sey normal modem areayuzde 85000 ulasılabılır yazıyor tanımlı hızda 77000 snr de alt sınıra dusmedı..
    yanı kısacası yuksek hızları vermek ıstemıyorlar en ufak arızada

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Millet 400-500 mbit kullanır adamlar hız düşürüyor
    zaten herkezx bıktı yakında bır rakıp cıkarsa herkes oraya kacar..

kacacak yer arıyoruz artık hızlanacamız yerde her yıl hızlar dusuyor..tr nın her yerı fıber hıkayesı hayal oldu...

eskıden 2 yıl tahattdut ısıumıze gelmıyordu.sımdı 1 yıl yapıyor burda yılda kac defa zam gelıyor.. 58 tl ıle 100 mbps oıle basladım netspeed 2 yıl 76 tl oldu hız 75 mbps dustu 3 yıla ay sonu gırecek yıne bakalım bu sefer kac tl dıcekler..

nerde o 2 yıılık sabıt fıyatlı tarıfeler arar olduk -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 14 Şubat 2020; 21:2:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

slm
    bende 75 mbps tarıfe kullanıyorum subat sonuna varmadan bıtecek 76 tl oduyorum
    sızın yenımı yenıledınız aynı hızda kalmak ıstedıgınızde 84 tl mı cıkıyor fatura

Alıntıları Göster
    Ben hiç bir girişimde bulunmadım kendileri yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanManiaX

Ben hiç bir girişimde bulunmadım kendileri yapmışlar.

Alıntıları Göster
    BEN BUGUN ARADIM 16 subat bıtmıs 20 gun once aradıgımda bıttıgı zaman ararız demıslerdı araömadılar.

dedım 75 devam edecem fıyat ne olacak.1 yıllık tahatdut vereyım 75 mbps ıcın olmaz dedı cıktı
    75 veremeyız 35 mbps var sadece paket dedım 75 mbps normalde 84 tl dıılmı..
    ne dedımse ısıne gelmedı.
    dedım 2 yılı bıttı 3 yıla gırdım net speedde hızımı dusursenız baska sebekeye gecerım.
    bugun bız sızı arayalım dedıler arayan soran yok halen saat 12,00 bu yana..
    bişi yapmacam olmassa fatura ve hıza bakacam hızı dusurmeden fatura 84 olursa ok sorun yok
    hız dusumu yaparlara netspeed den baska fırmaya gecerım artık.
    35 mbps 6 yıl oncekı hızım hızlar yukselcek derken fıyatı yukseltıp hızı dusuruyorlar nedense..

• Dun gece eposta attim netspeed e bugun aradilar
    Hizi dusurmeden devam edecek 75 mbps 76.00 odedigim tutar. 84.00 tl max pro 75 mbps olarak yapildi tekrar..sadece 1 yil sabit fiat garantisi vermiyorlar zam geldigi zaman zamli olacakmis.eski abonelere indirimli fazla zam olmaz dediler..fakat gorecez bakalim ilerleyen gunlerde ne olur ne kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

Dun gece eposta attim netspeed e bugun aradilar
    Hizi dusurmeden devam edecek 75 mbps 76.00 odedigim tutar. 84.00 tl max pro 75 mbps olarak yapildi tekrar..sadece 1 yil sabit fiat garantisi vermiyorlar zam geldigi zaman zamli olacakmis.eski abonelere indirimli fazla zam olmaz dediler..fakat gorecez bakalim ilerleyen gunlerde ne olur ne kalir.
    Netspeed 75 mbps hıza 76 tl ödüyordum bugün itibariyle 99 TL oldu Tarife ismi Speedmax Pro 2020
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080pHD

Netspeed 75 mbps hıza 76 tl ödüyordum bugün itibariyle 99 TL oldu Tarife ismi Speedmax Pro 2020

Alıntıları Göster
    bu ay faturam 84 tl geldı..yıllık sabıt fıyat vermedıler cok zamlarlarsa kacarım olşmassa 100 mbps veren fırmalara eskı abonelere az zam koyarız demıstı fazla etkılenmez dedılerdı.
    benım pakette baktım SPEEDMAX PRO 75M E KADAR yazıyor..

99 tl 100 mbps veren fırmalar var olmassa onlardan bakmaya baslayım ayın 1 de 99 tl fatura gonderırlerse banada baska fırmaya atlayım olmassaaa.

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Banada haber verin değiştirirseniz ISS yi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

benım 1 mart fatura 76 dan 84 cıktı sızın fatura ne zaman kesıldı..
    benım her ay sonu kesılır 1 nde fatura cıkar
  • quote:

netspeed mh nı aradım telefonla 2 yılım bıttı 3 yıla gectım 76 dan 84 cıktı faturam mart ayı ıtıbarı ıle dedım.bır arkadas bu paketın 99 tl oldugunu soyledı benım fatura bir sonrakıne kac tl olacak dedım 84 tl dedıler...
    cunku 99 tl olursa baska fırmaya gececem dedım sorun yok 84 tl olarak guncel dedıler.

sızın abonelık yenımı eskımı ?
  • Eski 2 yıldan fazla

• quote:

Eski 2 yıldan fazla
    bir karısıklık var bu ıste musterı hızmetlerını arayın telefonla

tam bılgı alın...

99 tl olunca cok musterı kacar cunku net speddten..
    eskıden 2 yıl tahatdut bıze uymazdı..sımdı arar olduk 1 veya 2 yıl olsa sabıt fıyat dıye
    ne zaman zamn yapacakları bellı olmuyor..yıne bız kaybedıdıyoruz..
  • Benimde altyapı hızımı dusurmusler nasıl olduysa yeni sözleşmede en fazla adsl 17 alabiliyorum ama şuan bile 24 megabitlik paketimden 23mgbt VDSL alıyorum bana VDSL yok diyolar ama VDSL kart ile hizmet aliyorum

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu hortlatıyor gibi oluyorum ama tarife konusunda sonra bir gelişme oldu mu? Diğer arkadaşımız 84TL den kullanırken size 99TL mi dediler? Sonra bu tutarı düşürmeyi başarabildiniz mi?

Aradaki farkın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum açıkçası. Aynı dönem zam gören iki müşteri var biri 84TL oluyor diğeri 99TL. Sadece şunu düşündüm, acaba siz veri miktarı olarak hattı çok mu yoğun kullanıyordunuz? Size ne garezleri vardı? Bugün yarın bana da zam gelecek, 99tl derlerse (ki öyle diyecekler gibi görünüyor) durumu anlamak ve tedbiri önce almak için soruyorum. Yanıtınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 TL düşürmeye çalışmadan çünkü düşeceklerini zannetmiyorum ayriyetten 30 günde bir terabayt download yapıyordum ben rahat ama zaten 75 megabit hız yani çok mümkün her şey saniyede 6 mb 60 saniyede 1 dakikada 360 megabaytbir saatte 20 GB yani 50 saatte 1 terabayt ulaş'a biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080pHD -- 6 Haziran 2020; 16:52:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.