Şimdi Ara

50 Mbps Fiber'de 10mbps Hız Alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sende superonline kullanıcı isen şunu söyleyeyim, superonline uzaktan modemine bağlanıp ayarlarını yine eskisine çeviriyor :)
  • linkini koyduğun TP-LINK hem menzil genişletici hemde wifi aygıtı olabiliyor... ethernetten takılan wifi aygıtı olarak çok daha iyi çalışır... tak kullan oluyor...
  • Nasıl yaptın anlatır mısın. 50mb hızım var 3mb amca görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuksek hiz icin frekansi 40 yap araligi kisa yap ama uzun mesafede verimli olmaz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCoLL

Sende superonline kullanıcı isen şunu söyleyeyim, superonline uzaktan modemine bağlanıp ayarlarını yine eskisine çeviriyor :)

cidden öyle yapıyor çok ilginç. kanal 10 yaptım gece kanal 1 olmuş. bağlantı iyileştir butonu otomatik kanal veriyor ama hiç kanal 10'u vermiyor hep kötü bağlantı kanallara atıyor. nasıl bi iştir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

quote:

Sende superonline kullanıcı isen şunu söyleyeyim, superonline uzaktan modemine bağlanıp ayarlarını yine eskisine çeviriyor :)

cidden öyle yapıyor çok ilginç. kanal 10 yaptım gece kanal 1 olmuş. bağlantı iyileştir butonu otomatik kanal veriyor ama hiç kanal 10'u vermiyor hep kötü bağlantı kanallara atıyor. nasıl bi iştir bu

2 senedir superonline fiber kullanıcısı olarak anladım ki superonline hattını başkaları ile paylaşmanı engellemek için yapıyor bunları. Malum komşular ile ortak kullanımı engellemek için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

quote:

2 senedir superonline fiber kullanıcısı olarak anladım ki superonline hattını başkaları ile paylaşmanı engellemek için yapıyor bunları. Malum komşular ile ortak kullanımı engellemek için

neyse zaten gelecek ay kontrat bitiyor. yeni taşındığım yerde fiber altyapısı yokmuş farklı sağlayıcıya geçeceğim. 1 yıl 11 aydır 50 fiyatına 10mbps kullandığıma yanarım. neden araştırmak şimdi aklıma geldiyse

• Hocam birde iyi tarafından bak. Kotan dolmuyordu yada geç doluyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.