kardeş biraz önce ttnet aradi bir beyefendi kılıklı dumbelek diyorki serverlar yogun ondandir hat değerlerin normal gözüküyor ariza kaydi alamayiz dedi bende dedimki dün ben sizin sivasdaki teknik servisinizi aradim (bilgi işlemi) bana 1-2 şey dediler onlari yap olmazsa sen ttnet ara ariza kaydi birak biz hallederiz dedi bende dedim port değişmek için dilekçemi vermek gerek dedim yok ariza kaydi düşsün bakariz hat değerleri normal oldugu halde böyleyse port değiştiriz dedi bunu söyledim ttnetdeki adama daha diyorki serverlar yogun bende dedimki donanim haber konu açtim 3-4 tane arkadaşa sordum test etsinler diye onlarda bu yogunluk yok bana özel varsa o başka dedim hala server yogundur diyor bende en son anlaşildi senden bir cacik olmuyacak ben arayacağimi yeri biliyorum dedim kapattim ttnet geri aradim :D başka biri çikti anlattim derdimi oluşturdum ariza kaydini dedi.
kobra90
kullanıcısına yanıt
Vallahi haklısın tabii ama yurtiçinde olması gereken hıza cikabildigin için sorun yok diyeceklerdir. Zaten tarifelerin isminin "50 mbite kadar" olması da bu yüzden. O hızı değil, o hıza kadar herhangi bir hızı taahhüt ediyor ne yazık ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Vallahi haklısın tabii ama yurtiçinde olması gereken hıza cikabildigin için sorun yok diyeceklerdir. Zaten tarifelerin isminin "50 mbite kadar" olması da bu yüzden. O hızı değil, o hıza kadar herhangi bir hızı taahhüt ediyor ne yazık ki.
kardeş aslinda o hizi taahhüt ediyorlar ama arka planda cinlikler dönüyor diyorki kadar olan hizlarda altyapinin uygun oldugu kadar verilir diyor benim altyapi bini içi tesisat hariç full santrale kadar fiber ve kutu yeni bağlandi t11 tipi 64 kişilik kapasitesi var kullanilan toplam kapiste şu an 20 kadar dolapi aktif etmeye gelen arkadaşin başinda durdum konuştum önceki t7 dolabi doldugu için buraya fiber çektik 3 apt buraya bağladik yükü azaltmak için ama bu eski t7 2 gün sonra tekrar dolar dedi ama burdaki kutunun şu an 20 abonesi var dedi 3 apt hariç kimse abonelik bağlatamaz dedi kisaca dolap yogun değil hatta çok serbeset değerler muhteşem sıkıntı yurtdişi çikişlari santral portundan kisitlamişlarki veri yükü azalsin diye ay sonunda herkez 3 mbps ile bağlanirken bende 50 vardi ama 3000 zor görüyordu kisaca hep şerefsizlik ve oyunlar bunu tam denetleyen bir kurum yok he he diyip geçiyorlar.
sorun düzeldi 6200 kb kadar çikiyor hizim evdeki kablolarlo oynadim ethernet portu 1 de takili idi 2 ye aldim dns google dns girdim idm sildim tekrar kurdum gereksiz programlari kaldirdim birazda modemi kurcaladim sağini solunu bir baktimki düzelmiş hemen ariza kaydini iptal ettim geri bozarlar filan diye. ben kurtardim darisi diğer ttnet kurbanlarina
quote:
Orijinalden alıntı: kobra90
sorun düzeldi 6200 kb kadar çikiyor hizim evdeki kablolarlo oynadim ethernet portu 1 de takili idi 2 ye aldim dns google dns girdim idm sildim tekrar kurdum gereksiz programlari kaldirdim birazda modemi kurcaladim sağini solunu bir baktimki düzelmiş hemen ariza kaydini iptal ettim geri bozarlar filan diye. ben kurtardim darisi diğer ttnet kurbanlarina
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum, Hipernet 50 Mbit paketindeyim. Modemden hangi ayarları yaptınız? Modem üzerinden DNS değiştiremedim TTNet tarafından verildiği için sanırsam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme