Benim hız testi 54 55e kadar çıkıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50 mbps paket 58 mbps tanımlanmıs (2. sayfa)
-
-
58mbit tanımlandığı için normal, ben 35mbit kullanırken banada 41mbit tanımlamışlardı speedtestte sorunsuz 40-41 mbit alıyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vdsl 35 Mbps de önceden 34 Küsür çıkıyordı hız .
Son 3 haftadır 38mbps Falan geliyor
-
Aynen boyle olmasi bizim yararimiza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 50mbit hatla uğraşıyorum 58 verirler inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı kişiler 58 verilen hatlara tekrar 50 tanımlandığını yazmış ama bende hala 58 tanımlı. Sizlerde durum nedir, 58 mi yoksa 50 mi tanımlı şu anda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vdsl'de bunu download yönünde hem tivibu, hem de diğer protokol ek yükleri için boşluk bırakmak ve bufferbloat'ı önlemek için yapıyorlar bayağıdır. 58mbps hız ALMAZSINIZ. Bir süre hızınız 58-60'lrada uçtuktan sonra 50mbps'a trafiğiniz yeniden çekilr, fakat bu esnada speedtest'in download pingine bakarsanız sabit pinginizle aynı olduğunu görürsünüz.
Doğrudan telekom modeminden aldığım speedtest.
normalde ayrı router kullanıyorum, orda da sqm var ve o da uploadı biraz kısarak o yöndeki lagı hallediyor.
Bir şeyler indirirken görev yöneticisi'nde gördüğünüz kullanım grafiği şuna benzeyecektir. önce hat hızına pik yapar sonra telekom hat hızına bağlantıyı düşürür. aradaki dipler evin diğer trafiğinden kaynaklı
kesinlikle upload yönünde de yapılması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 26 Şubat 2023; 16:55:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X