Şimdi Ara

50 OY OLDUUU HADİ BELKİ SON DK BİR RİSK ALIP DEĞİŞTİRİRİM :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

50 OY OLDUUU HADİ BELKİ SON DK BİR RİSK ALIP DEĞİŞTİRİRİM :)

(En Son Oy Tarihi: 28.12.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: laremcan

ikiside olsa daha iyi olurdu ama :) bölüm tabikide çok önemli ama piyasada okulun etiketide önemli

Kardes ben yerinde olsam hem ailemin durumunu hem okul imkanlarini hem bolumunu yani her seyi dusunup kim ondeyse genel olarak onu secerdim yi degerlendir hakkinda hayirlisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende öyle yapıyorum hep bir tarafı eksik kalıyor ailem beni her yere gönderir ama hacettepenin olanakları var pamukkalede bölüm olarak iyi ikisinede yeteneğim var Hacettepenin isminin büyüsüne kapıplıpta ileride işsiz kalmakta istemiyorum açıkçası
  • Up
  • quote:

bende öyle yapıyorum hep bir tarafı eksik kalıyor ailem beni her yere gönderir ama hacettepenin olanakları var pamukkalede bölüm olarak iyi ikisinede yeteneğim var Hacettepenin isminin büyüsüne kapıplıpta ileride işsiz kalmakta istemiyorum açıkçası

Cok kararsiz kaldiysan siralamalarda 1 kisi bile olsa onde olan hangisiyse onu yaz

• pamukkale yeni açılmış onu yazayım o zaman
  • Up
  • Kafana gore

• Up
  • Up
  • Up
  • Up
  • Up
  • Up
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkitapkurdu

O zaman ben olsam yönetim bilişim sistemlerini seçerdim.Son tercih olarakta Anandolu üniversitesi açıköğretim fakültesi felsefe bölümünü seçerdim.
    Biri kontenjansız olmak koşuluyla iki üniversite okunabiliyor ve Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi felsefe bölümü kontenjansız bölüm.
    Bildiği kadarıyla son tercihi açıköğretim yazdığında açıköğretimede kayıt hakkın oluyor.

2014 'de kontenjansız aöf kaldı mı ? Hepsi kaldırıldı diye okumuştum internette, kontenjansız aöf tercih edebileceğimizi gösteren bir kaynak biliyor musun?
    Eğer açık öğretimide yazabiliyorsak bende yazacağımda galeyana gelmeyelim.

edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluKizi -- 17 Temmuz 2014; 23:35:09 >
  • Bana sorarsan yazma derim şimdi örgünler tutmaz aöf tutar ösymnin işine belli olmaz ben yazmadım valla benim bildiğim 2. okul olarak aöf okumak isteyen sonradan tercih yapabiliyor
  • quote:

Bana sorarsan yazma derim şimdi örgünler tutmaz aöf tutar ösymnin işine belli olmaz ben yazmadım valla benim bildiğim 2. okul olarak aöf okumak isteyen sonradan tercih yapabiliyor

Anladım bende ondan korkuyorum, Örgün eğitimi kazanıp aynı anda aöf okuyamıyoruz diye biliyorum çünkü.
    Aöf için ne zaman tercih yapabiliyoruz, 2.senemizde falan mı ?
  • Onun tarihleri oluyor internetten açıklıyorlar zaten aöf olan üniversiteler mesela eskişehir anadolu falan kendi sitesinden açıklıyor tarihi istediğin zaman yaparsın başvurunu ister ilk sene yap ister ikinci sene ama dediğim gibi sakın tercihlerine aöf falan yazma başkalarına uyup :)
  • quote:

Onun tarihleri oluyor internetten açıklıyorlar zaten aöf olan üniversiteler mesela eskişehir anadolu falan kendi sitesinden açıklıyor tarihi istediğin zaman yaparsın başvurunu ister ilk sene yap ister ikinci sene ama dediğim gibi sakın tercihlerine aöf falan yazma başkalarına uyup :)

Tamamdır, çok teşekkür ederim.
  • birşey değil benim anket hakkında bir fikir ver istersen pamukkalemi hacettepemi insanların düşünceleri önemli benim için :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.