Şimdi Ara

50" Philips 50PUS8808 (23799 TL mediamarktan alınmıştır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
8.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bütçem 25k forumlarda dolandım ,bakındım ama sürekli bazı modeller üzerinde durulmuş. düzgünce karar verecek kadar araştıramadım yorum yok. bakıyorum da bir sürü konu ama cevapsız sorularla dolu.

Önerebileceğiniz bir model var mıdır?

• MrEmq kullanıcısına yanıt
    tcl 55c745 144hz fald qled tv.akşamları 26 bine kadar düşüyor takip edip alın.bu fiyatlara daha iyisi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrEmq kullanıcısına yanıt
    Benim de tek gördüğüm fark 120 hz olması. Bu fiyat civarında 120hz pek yok. değer mi emin değilim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ürünü alan ve kullanan var mı tavsiye eder misiniz acil bilgi verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tavsiye etmem Teknosa extrapanora avmden cumartesi günü aldım..

actık ekran kırık 20000 tl şuan çöp oldu

bildiğin yerden ve markadan asla şaşmam gerektiğini öğretmiş oldu

philips ve Teknosa pişmanlıktır

• daschund kullanıcısına yanıt

1 - kutudan açılımı kendin yapmam hata servis gelsin kurulumunu yapsın (servisin hiç bir sözüne güvenmeyin servis siz açın diyebilir fakat philips müşteri hizmetleri açmayın diyor kırık olursa elinde patlar)

2 - fiyat aşırı düşükse bunda bir bk olduğu kesindir

3 - bu tür cihazlar ilk çıktığında 2-3 ay içerinde alacaksın

4 - 1 yılı geçmiş ürünlerin %90 nı defoludur

ürünü aldığımda dolar kuru 27 tl (ürün 881,5 dolar) bugünkü fiyat 20bin tl olması normal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Mayıs 2024; 21:37:0 >
  • Sonuç olarak uzun kullanım sonucunda tavsiye ediyor musunuz hocam?

Ayrıca ram 4gb mı 3gb mı?

• Karargaht kullanıcısına yanıt

üründen kesinlikle memmunum 1-1,5 yıl sonra artık defolu ürünler satılır (%85 defolu - %15 sorunsuzdur) bu riske girilmez

TLC C755 modeline bakın

şuan tv alsam direkt bu modeli alırım 50" 50C755 (miniLED) aradaki 10 bin tl fark kesinlikle değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Mayıs 2024; 0:20:41 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Hocam TCL servisinden çokça şikayetçiler. Az önce 65c845 modelini alacaktım araştırmalarım sonucu vazgeçtim. Bildiğin mahalle esnafı gibi servisi var yazmışlar . İlgilenmiyorlarmış. Panelleri her tvde farklı çıkıyormuş . Bence TCL bu ülkeye atılmış sağlam teknolojik kazıktır. Onun harici 40-50 bin bandında önereceğiniz 65 inc üzeri tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkiman -- 25 Mayıs 2024; 0:44:57 >
  • Volkiman V kullanıcısına yanıt

Lg-Samsung satıcılarının veya marka fanboylarının yazdıklarına mı bakıyorsunuz ? TCL'nin garantisini Koç şirketi Bilkom vermekte. Yerel olarak kendi servis ağı yok, doğru. Taşeron servisler kullanıyorlar. Ama günümüzde servislerin led-oled tvlere yapabilecekleri müdahale neredeyse sıfır. Zaten 2 veya 3 parçadan oluşuyor bir TV. Bu parçalarda da tamir neredeyse hiç yapılmıyor. Sadece merkez serviste parça değiştiriliyor. Bunu başka marka merkez servisi de bu şekilde yapıyor, Bilkom da..

2.5 yıl oldu TCL TV kullanmaya başlayalı. Servislik işim olmadı. Panel farklılıklarına gelince TCL'nin kendi panel üretim tesisi var, CSOT. X serisi hariç hep bu firmanın panellerini kullanır. Zaten Abd'de Hisense'den, dünyada da Samsung'dan sonra en çok TV satan firma oldular. Türkiyede de agresif fiyat politikası ile ilk geldikleri yıl olan 2021'de 13.000 adet tv satmışken 2023'te 135.000 adet sattılar. Fiyat - performans sıralamasında üst sıradaki bir marka. Aynı fiyat olsa zaten üretim tecrübesi çok daha fazla olan Samsung-Lg-Sony gibi markalar tercih edilir, ama aynı özellikteki TCL bunların nerdeyse yarı parası... Üst modelleri pahalı evet, ama zaten aynı segment tv'lerden farkı neredeyse yok. Sonuçta tüketici gider markete, görüntüsünü, renklerini, kontrastını, parlaklığını, siyah seviyesini, hareket kabiliyetini vs. inceler, fiyatlarına bakar, ona göre bir karar verir. Ayrıc TC'nin tüketici hakları gayet iyi düzeyde. Hem garanti hem servis konularında kanunlar yeterince güçlü.

Bu arada C845 2000 nit'lik çok başarılı bir TV. 2023'te en iyi miniled TV ödülünü aldı EISA'da....

• Açıkcası teknolojik alet işi şans işi derler ya o biraz gerçek, kısmetlik iş. Aynı tv modelini alıyorsun ama üretici birinde farklı birinde farklı panel yada üretici ile çalışıyor ama model kodu aynı. birinde sorun çıkıyor birinde çıkmıyor buna yapacak bir şey maalesef yok.

son olarak 50PUS8808  modeli ile TCL 55C745 modeli arasında kaldım. ikisinden birini almayı düşünüyorum indirim yakaladığımıda c745 27 bin tl civarına geliyor

• Bir ay önce gece indirimi ile 20 bine Teknosa'dan 50PUS8808 aldım servis geldi kurdu bir sıkıntı çıkmadı bir aydır kullanıyoruz aşırı memnunum beklentiyle alakalı bir durum normal tv iziyoruz platformlardan dizi/film izliyoruz f/p olarak çok memnun kaldık.

• 1 ay önce MM den 21 bine 55PUS8808 aldım.Şuana kadar sorunsuz kullanıyorum.Evde çocuk olduğundan ekran koruma yaptırdım ama tavsiye etmiyorum.Ekran cam gibi oldu.Karşı pencereden ışık alıyor ve seyir kalitesi çok düşüyor.

TCL745 ile kıyaslama yapanlar var.Kampanyaları takip edin hangisini uyguna buluyorsanız alın geçin

Ben memnunum.20000 bandında 4K 120 hz, va panel, google tv bulamazsınız.. Defolu vs hikayelerine aldanmayın.. 1 sene önce piyasaya çıkan ürünün fiyatının düşmesi normal çünkü stok eritiyorlar. Satabilmesi için de fiyatı düşürmek dışında argümanı yok sonuçta ürünün piyasaya çıktığı fiyata daha iyi televizyonlar var..

• 50c645 aldım. 1 haftadır kullanıyorum. görüntü kalitesi olarak HD tv yayınları önceki televizyonum 43 inc ONVO tv ile hemen hemen aynı. SD yayınları zaten çok kötü.

2 GB ram var 16 gb rom var. Ekran kartı ONVO ile aynı ekran kartı idi modelini unuttum.

ONVO ile farkı ONVO da 1 gb ram vardı 8 gb rom vardı o nedenle menü ve kanal geçiş hızları TCLC645 de daha iyi.

Görüntü kalitesi bence sadece gerçek HDR 4K içerikte belli ediyor. 4K HDR içeriklerde görüntü kalitesi oldukça iyi. Ancak gerçekten şunu anladım ki, HDR SADECE 4k yayınlarda işe yarıyor standart kullanıcı için.

Kısaca: 4K takıntısı olmayan FHD yeten kişiler için pahalı tv ler gerçekten gereksiz. 7/10 bin arası satılan ONVO tv nin FHD kalitesi HDR de olmamasına rağmen TCL C645 ile aynı.

Onun dışında C645 hız olarak daha iyi, yanlardan bakınca daha az bozulma oluyor v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargaht -- 2 Haziran 2024; 10:34:40 >

Hocam benim şöyle bir arayışım var.

Ben series x kullanıyorum bundan önce Samsung 'un 2012 yılında çıkardığı 40 inch full HD gerçek 100 Hz panel olan 3D televizyon vardı inanilmaz memnundum, maalesef zamana yenik düştü ve Şubatta su koydu tamir edilemiyor

Bu televizyon akılsızdı ama nasıl bir sistem varsa normal film/videolar bile çok akıcıydı.

60 Hz monitörde ile karşılaştırırdım 100 Hz bu TV bariz akıcı ve üstündü.

Ama millet diyor filmlerde fark yok . Nasıl olmuyor ki ?

Aradım taradım f/p cihaz kalmamış.

Bir Samsung m7 buldum oda sorunlar yumağı +deli gibi ghosting var.

40 inch aşağı olmasın ama 100 Hz gerçek olsun full HD de olur f/p varmı .

Akılsız olsa da olur . Zaten android box , haricî uydu alıcılarım var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 14 Temmuz 2024; 13:7:30 >
  • 50 " TCL 50C755 MiniLED 3840x2160p @ 144Hz 30018 TL (Amazon satıcı)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ4DX38D?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.