valla npc silahı ile şu anda 3 atıştan biri mutlaka crit bence yeterli bakalım bu arada 100 K sp olmak üzere yakında fotolarını yayınlarım
Str int vermenle çok crit vurmanın alakası yok.
1-1 çarı boşa kasma. 90 lv FF de olsan hiçbirşey yapılmaz o çarla açarsın snow shield i, milleti gıdıklarsın, snow shield bitincede ölürsün.
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
1-1 çarı boşa kasma. 90 lv FF de olsan hiçbirşey yapılmaz o çarla açarsın snow shield i, milleti gıdıklarsın, snow shield bitincede ölürsün.
ben demedimki str ya da intle alakası ar die ben arkadaşın tezini çürütmeye çalıştım
valla ben kararlıyım kasacam gıdıklarsın diyorsun ama youtube deki videolardan sonra fikrim dirke değişti Ali biliyor force zehir skilleri resmen atak defans bırakmıyor bknz. youtube
aynen ama tabiki force skıllerını attıktan sonra serı olmalısın yoksa unıler sıler :D
yanılmıyorsam o zehirleri kaldırmak için sıradan uniler değil şu tanesi 100 k gibi satılan unilerden almak lazım dünkü videoda dikkat ettiysen adam 1 dk de bütün uniler bitirdi ama zehir kaybolmadı
her neyse adama gelip bir cleric holy verse cok rahat buyuler gecer :D ama cleric gelip verene kdr adam olur :D
quote:
Orjinalden alıntı: ****ky
yanılmıyorsam o zehirleri kaldırmak için sıradan uniler değil şu tanesi 100 k gibi satılan unilerden almak lazım dünkü videoda dikkat ettiysen adam 1 dk de bütün uniler bitirdi ama zehir kaybolmadı
Pil bugu var ama 100lvlde zehirleri silecek pil yok bu yüzden force charlar çok iş yapacak gibi görünüyor.
ya konu ışı ama bu forcede bi skil var çember oluşturuyor büyükçe hp ve mp daha hızlı doluyor onun bu aktif canavarların saldırmasını engelle durumu var mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme