Şimdi Ara

%50 STR %50 INT BOW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ****ky

valla npc silahı ile şu anda 3 atıştan biri mutlaka crit bence yeterli bakalım bu arada 100 K sp olmak üzere yakında fotolarını yayınlarım

Str int vermenle çok crit vurmanın alakası yok.
  • 1-1 çarı boşa kasma. 90 lv FF de olsan hiçbirşey yapılmaz o çarla açarsın snow shield i, milleti gıdıklarsın, snow shield bitincede ölürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

1-1 çarı boşa kasma. 90 lv FF de olsan hiçbirşey yapılmaz o çarla açarsın snow shield i, milleti gıdıklarsın, snow shield bitincede ölürsün.

ben demedimki str ya da intle alakası ar die ben arkadaşın tezini çürütmeye çalıştım

valla ben kararlıyım kasacam gıdıklarsın diyorsun ama youtube deki videolardan sonra fikrim dirke değişti Ali biliyor force zehir skilleri resmen atak defans bırakmıyor bknz. youtube
  • aynen ama tabiki force skıllerını attıktan sonra serı olmalısın yoksa unıler sıler :D
  • yanılmıyorsam o zehirleri kaldırmak için sıradan uniler değil şu tanesi 100 k gibi satılan unilerden almak lazım dünkü videoda dikkat ettiysen adam 1 dk de bütün uniler bitirdi ama zehir kaybolmadı
  • her neyse adama gelip bir cleric holy verse cok rahat buyuler gecer :D ama cleric gelip verene kdr adam olur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****ky

yanılmıyorsam o zehirleri kaldırmak için sıradan uniler değil şu tanesi 100 k gibi satılan unilerden almak lazım dünkü videoda dikkat ettiysen adam 1 dk de bütün uniler bitirdi ama zehir kaybolmadı

Pil bugu var ama 100lvlde zehirleri silecek pil yok bu yüzden force charlar çok iş yapacak gibi görünüyor.
  • ya konu ışı ama bu forcede bi skil var çember oluşturuyor büyükçe hp ve mp daha hızlı doluyor onun bu aktif canavarların saldırmasını engelle durumu var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.