Bildirim
50 TL'YE VARAN BONUS YILBASI KAMPANYASI (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garanti posu olma zorunlulugu var dikkat arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti pos cihazı olması yeterli mi? yoksa üye işyeride mi olmalı? -
katılım 4,99 TL -
05327523340 a mesj attım talebiniz alınmış cevabı geldi -
amex dahil mi?
sanal pos nedir?
sanal kartla alışveriş yapsak kampanya şartlarına uygun mudur? -
memursen bonusun da kampanyası var buna benzer ama sadece gıda,giyim,elektronik ve restoran alışverişleri diyor...
en az 75 tl lik alışveriş gerekiyormuş memursen şeker bonus ta.... -
1 kereye mahsus mu bonus kazanabiliyoruz?
Her gun katilabiliyor muyuz? -
Katilcam
n11 den bonus kredi kartıyla yapılan alışverişler, mail order veya telephone order şeklinde mi oluyor? -
-
Bana da 2 TL geldi. Garanti axess gibi bonkör değil. Axess in bu tip kampanyaları gerçekten farklı tutarlar kazandırıyor. Bir kampanyasında ilk harcamamda 40 TL kazanmıştım. Garanti bunu daha önce de yaptı. Sürekli 2 TL... -
en iyisi hiç alışveriş yapmayın 75 tl kardasınız :) -
2TL geldi,bakalım forumdan 5 tl ve üzeri kazanan olacak mı? -
2 TL -
bunada katılalım bakalım, krizi bu şekilde atlattık zaten katıla katıla -
Gün içinde birden fazla işlem olsa ayrı ayrı bonus veriyo mu acaba?? Yoksa ben mi göremiyorum ilk işlemde geçerli olduğunu yazan kısmı -
Ing Bonus um var hic bir kampanyaya dahil olmuyor.O zaman niye Bonus ismini kullanırsınız ki arkadas.. Kart ucreti almadıklarını Bonus tan sayıyorlar herhalde..
Geçen yılki kampanyada son günlere doğru yüksek rakamlar çıkmıştı. Bakalım bu sefer ne olacak? -
BKM'de durum nedir? Bonus kartımı BKM'ye eklesem 75 TL alışveriş yapsam. Kampanyaya dahil oluyor muyum?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X