Şimdi Ara

500-550 TL, dokunmatik, Nokia-Samsung ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1-2 ay içerisinde bir telefon alacağım ve çok kararsızım.Fiyatı en fazla 500-550 olabilir bu önemli.Ayrıca beni 3-4 sene daha idare edebilecek sağlam bi telefon olmalı.

Olmazsa olmaz özellikler: dokunmatik, mesajlaşmada rahat, wifi, en az 3.2 mp kamera, mp3/fm radyo.Geri kalanlar değişebilir.

Benim şu an kullandığım telefon Sony Ericsson ve memnun kaldım diyebilirim ama sanırım benim istediğim fiyat aralığında dokunmatik modeli yok.Ondan önce hep Nokia kullandım ve memnun kaldım ama şu dokunmatik telefon konusunda Nokia'dan çok şikayet var gibi kafam karıştı.Samsung ise hiç kullanmadım bu yüzden emin değilim ama dokunmatik ve benim istediğim özelliklerde modelleri çok.

Samsung Corby-Pro hoşuma gitti açıkcası ama wifi konusunda sorunlar var gibi bir izlenim edindim ayrıca kızaklı klavyesi bulunduğu için bir süre sonra sorun olabilir dediler.Ama benim en çok kafamı karıştıran gittiğim satış yerlerinde çoğu kişi tarafından bu telefondan yok pek tercih edilmiyor zaten üretimi durdu gibi şeylerin söylenmesi oldu.Onun yerine Monte ve Lindy'yi önerdiler, benim de hoşuma gidiyor o modeller ama qwerty klavye özelliği yok mesaj yazmada zorlanmaz mıyım?

Nokia x3-02 Touch and Type'ı da birkaç gün önce keşfettim daha bulunduğum şehire gelmediği için yakından inceleyemedim ama hoşuma gitti.Nokia olması, s40 olması vs. bir sorun yaratır mı sizce?

Bu arada telefonun görünüşü ve renk özellikleri de benim için önemli (:

Önerilerinizi bekliyorum gerçekten karar veremiyorum

• 600 tl ver htc wildfire al hem de kapasitif ekranli bu devirde ya android ya da ios alican
    quote:

Orijinalden alıntı: caelum

Arkadaşlar ben 1-2 ay içerisinde bir telefon alacağım ve çok kararsızım.Fiyatı en fazla 500-550 olabilir bu önemli.Ayrıca beni 3-4 sene daha idare edebilecek sağlam bi telefon olmalı.

Olmazsa olmaz özellikler: dokunmatik, mesajlaşmada rahat, wifi, en az 3.2 mp kamera, mp3/fm radyo.Geri kalanlar değişebilir.

Benim şu an kullandığım telefon Sony Ericsson ve memnun kaldım diyebilirim ama sanırım benim istediğim fiyat aralığında dokunmatik modeli yok.Ondan önce hep Nokia kullandım ve memnun kaldım ama şu dokunmatik telefon konusunda Nokia'dan çok şikayet var gibi kafam karıştı.Samsung ise hiç kullanmadım bu yüzden emin değilim ama dokunmatik ve benim istediğim özelliklerde modelleri çok.

Samsung Corby-Pro hoşuma gitti açıkcası ama wifi konusunda sorunlar var gibi bir izlenim edindim ayrıca kızaklı klavyesi bulunduğu için bir süre sonra sorun olabilir dediler.Ama benim en çok kafamı karıştıran gittiğim satış yerlerinde çoğu kişi tarafından bu telefondan yok pek tercih edilmiyor zaten üretimi durdu gibi şeylerin söylenmesi oldu.Onun yerine Monte ve Lindy'yi önerdiler, benim de hoşuma gidiyor o modeller ama qwerty klavye özelliği yok mesaj yazmada zorlanmaz mıyım?

Nokia x3-02 Touch and Type'ı da birkaç gün önce keşfettim daha bulunduğum6 şehire gelmediği için yakından inceleyemedim ama hoşuma gitti.Nokia olması, s40 olması vs. bir sorun yaratır mı sizce?

Bu arada telefonun görünüşü ve renk özellikleri de benim için önemli (:

Önerilerinizi bekliyorum gerçekten karar veremiyorum

• HTC Wildfire.
  • Hiç incelemediğim bir telefon bakacağım şimdi ama 600 tl keşke verebilsem :) Yani çok beğenirsem bi düşünürüm onun dışında daha bütçeye uygun önerileriniz varsa iyi olur...
  • Ya yok mudur fikir belirtecek?? Teknik özelliklerden çok anladığım söylenemez bi yardım edin:) En azından Samsung Corby Pro - Lindy - Monte ve Nokia x3-02 arasında bir şeyler söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

HTC Wildfire.

550 onlara vereceğine sense+android+5 MP+kapasitif ekran için Wildfire alınır bence. Ekran çözünürlüğü çok iyi değil diyorlar ama sen bilirsin. Almadan önce iyice araştır.
  • Arkadaşlar 550ye bile zor çıkıyorum maalesef aslında uygunu 400 falan oluyor yani siz tutturdunuz HTC wildfire diye ama :) Ben daha işletim sisteminin tam olarak ne kadar işime yarayacağını çözemedim, illa android mi gerek?Ne fayda sağlayacak bana ben ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Lg G2 16gb 250 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caelum

Arkadaşlar 550ye bile zor çıkıyorum maalesef aslında uygunu 400 falan oluyor yani siz tutturdunuz HTC wildfire diye ama :) Ben daha işletim sisteminin tam olarak ne kadar işime yarayacağını çözemedim, illa android mi gerek?Ne fayda sağlayacak bana ben ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum :)

Yani uygulama,oyun v.b için işletim sistemi gereklidir. Ama yok ben böyle şeylerle ilgilenmiyorum dersen başka.
  • Ayrıca yukarıdaki cihazları tam bilmiyorum ama 5800 bakabilirsin bütçen yetmiyorsa.Saydıklarına en iyi alternatif 5800 dır(450 ye)
  • Ben de isterim alayım bi android en iyisinden olsun ama işte bütçeye göre düşünüyoruz.Yani olmazsa olmaz değil bence.5800'ı istemiyorum dokunmatiği kötü şikayet eden çok :) Samsung'u tercih ederim bu konuda, dediğim gibi işletim sistemi çok önemli değil şartlara göre.
  • O zaman Samsung un Wi-Fi li cihazlarına bakabilirsin. Star Wi-Fi ne kadar acaba?
  • Star uygun fiyat olarak ama ısınamadım o telefona..Zaten Samsung'da dediğim gibi Corby Pro, Monte ve Lindy var hoşuma giden.Monte ve Lindy'de de ekran klavyesi yok tuş takımı ile zor olur gibi geliyor dokunmatikte :/ Kafam çok karışık :))

• Teşekkür ederim önerin için telefon tasarım olarak hoşuma gitti ama wifi yok :/ O olmazsa olmaz :)
  • arkadaşlar htc wildfire ekranı hakkında bilgi vereblirmisiniz, kapasitif ekranlı bir telefona göre nasıldır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.