Şimdi Ara

500-600 TL arası ekran kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Orijinalden alıntı: metars82

arkadaşlar önerileriniz teşekkür ederim. Ben kart tercihimi yaptım ve r9 280 i alacam. Şu an kasa bakıyorum ve sanırım zalman z3 plus alacam. Kasa konusundaki fikirlerinizi alabilirmiyim.

Zalman Z3 Plus güzelhir kasa işinizi görür. Bana sorarsanız karti Asus alın. Hem daha iyi hem daha iyi O.C oluyor. Bir ara ben de kullanmıştım. ASUS R9 280 DIRECT CU II O.C

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan_TR

R9 270x her türlü istediklerini karşılar ve asus 7790 ı da öneririm ikisi hemen hemen aynı

270x nere 7790 nere
  • metars82 kullanıcısına yanıt
    Z3'ü bilmem ancak Z11'in kasa hacmini ve malzeme kalitesini beğenmedim.Ayrıca ekran kartı maksimum 29cm olmalı Z11'de.Kasa içi havalandırması iyi.Z3 yerine alternatif olarak Crsair Graphite 230T var benzer fiyata ama incelemelerine bakmak lazım.Bütçenizi 300 liraya çekebilirseniz Corsair 400R çok güzel olur.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/dark-scorpion-2xusb30-2xusb20-2x12-cm-fan-kart-okuyuculu-ve-fan-kontrolculu-ssd-ready-atx-siyah-oyuncu-kasasi-dkchscorpion/productDetails.aspx?productId=bd304464&categoryId=1013

Agresif bir kasa :) ayrica z3den buyuk ve malzeme kalitesi daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 16 Ekim 2014; 18:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam link kırık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Hocam link kırık.

Düzelttim dostum :)
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Fonksiyon ve tip olarak çok güzel kasa gibi duruyor.Ama bu tip kasaların genelinde malzeme sanki adi plastikten yapılmış gibi.Bu kasa da öyle midir diye düşünmeden edemiyorum.Siz kullandınız mı?İncelemesine bakmak lazım bunun da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Fonksiyon ve tip olarak çok güzel kasa gibi duruyor.Ama bu tip kasaların genelinde malzeme sanki adi plastikten yapılmış gibi.Bu kasa da öyle midir diye düşünmeden edemiyorum.Siz kullandınız mı?İncelemesine bakmak lazım bunun da.

Çok fazla kasa kullandım açıkcası resimden anlaşılıyor zalman z3 gibi tamamen plastik benzeri bir maddeden yapılmış gibi görünmüyor malzeme kalitesi sanki xigmatek asgard382de oldugu gibi boyutu ve önde gelen 12cm 2x kırmızı ledli fan + 31cm vga da bir artı hdd kızaklarıda güzel oldukca FP ürünü bence oldukca... fan kontrolcüsü kart okucuyusu 4 tane usb si zalman z3-z5 ikilisine verilecek paranın buna verilmesini tercih ederim bir z3plus kullanıcısı olarak... inanılmaz kötü malzemeden üretilmiş bir kasa z3plus hiç kullandınmı bilmiyorum ama montajı dahi yapılırken narin narin yapmak gerekiyo heran her parçası elinde kalabilecek potansiyele sahip :)

Malzemesi çok çok kaliteli gibi görünmedi gözüme ama z3 kadarda kötü değil FP ürünü dediğim gibi alınası bir kasa o fiyata daha iyisini görmedim ben :)

• İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    R7 serisi demek istedim kusura bakmayın

• teşekkürler arkadaşlar.
    Eğer bütçeyi zorlayabilirsem kasayı değil ekran kartını düşünürüm. örneğin r9 280x olabilir ama fazla zorlamasam iyi olacak.
    önerdiğiniz kasa güzel, kullanışlı gözüküyor.
    Bir hafta içinde almış olurum ve gözlemlerimin sonucunu burdan paylaşırım size.
  • MSİ R9 280 GAMING EKRAN KARTI

Hocam 600 lirayı gözden çıkardıysanız ve ikinci ele soğuk bakmıyorsanız güvenilir kişilerden daha güçlü kartlar satın alabilirsiniz.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
  • Aslında şu an tam sınırdayım. 650 civarı kart 200 civarı kasa düşünüyordum. 850 tl yi aşarsa sıkışırım.
    Hocam şu anda kullanabileceğiniz herhangi bir kasa var ise yeni kasa almayı erteleyin.Nasılsa kasadır.Soğutması yeterliyse bir süre sonra zevkinize göre alırsınız ama aynı durum ekran kartı için söylenemez. Forumda GTX770 buldum 700 liraya.Satıcıyı tanımıyorum ama güvenilir birine benziyor.600 lira civarına yine R9 280x var.Kasanız var da mı değiştirmek istiyorsunuz yoksa?Kasayı sonra alırım diyebilirseniz R9 290 Sapphire Tri-X alabilirsiniz 800 liraya. vs...Alternatifler çoğaltılır.

http://forum.donanimhaber.com/m_98385921/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 17 Ekim 2014; 10:57:10 >
  • Bende hazır pc var. Casper. Artık kasayı tahmin et, tek fan yuvası, ekran kartı için 24 cm lik mesafe vs... Ekran kartı alacaksam kasa şart çünkü bendekine r9 280 sığmaz.A bim için pc toplarken hd 7850 almıştım. benim kasaya sığmamıştı.
    dediğiniz karta da bi bakayım.güvenilirse alınır.
    teşekkür ederim bu arada.
    MSI r9 280
    Zalman Z9 Pluss 200TL, bu kasayı kullanıyorum, kasa 4 adet 12cm fan ile geliyo 3 tanesi mavi ledli, fan kontrlü var, alt kısımda 12~14cm fan yuvası var, üst kısımda 2 adet 12~14cm fan yuvası var, yani üst kısıma çift fanlı radyatör takılabiliyor, iç hacmi güzel, kablo saklama alanı (çok iyi olmasada) mevcut, yan kapaktaki fanı taban kısımdaki yuvaya takarak kullanıldığında VGA için daha serin 1 soğutma sergilio, keza yanda fan oldumu egzost fan, onun üflediği havayı direk çekip dışarı atıyo, 1 anlamı olmuyo, kasaiçi sensörü ve göstergesi var, resimlerde kötü görünüyo ancak gösterge kısmını kasa kapalıyken , kasa üzerinde öyle 1 gösterge olduğunu farkedemiyceğiniz direk siyah 1 yapıda v.s.

Edit : Kasanın malzeme kalitesi üst seviye olmasada gayet güzel, hatta 1 çok kişi kaliteli buluyor, bu kasayı vatanda gittiğinde teşhirde bulabilirsin orada kendin karar verrsin, görüp dokunduğunda fln malzeme kalitesini beğeniceğini düşünüyorum.
    Kasada - olarak usb 3.0 yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 17 Ekim 2014; 11:41:10 >

Gigabyte gtx7xxserisinde default halde stabil olmama durumu vardı.Rev 2.0'da bunu çözeceklerini söylemişlerdi.Çözdüler mi bilmiyorum.Kullanan bilgi verirse iyi olur ya da satıcıyıla sorun. 3D mark testi yaptırın artifact olacak mı kontrol ettirin.
  • Bence gayet fp bir sistem olmus.testleri bekliyoruz

• Eger ekran karti alicaksan sakin gb a bakip ta alma. Bit degerine,cekirdek hizina ve bellek hizina gore karsilastirarak al sogutmayida unutmamalisin asus,msi,sapphire gibi firmalarin sogutma sistemleri mukemmeldir. Kendim sapphire R7 265 kullaniyorum fan hizi %20 ısı 30 derecede bu soyledıgım fırmalardan bırını secmelısın gorunuse aldanma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.