Bildirim
500-600 Tl arası öneri.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Moto g zenfone 5 ama lite degil yada wp dusunursen 1320
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yarın zen fone 5 alcam en uygunu o geldi banada fiyat aralığı nerdeyse aynı 699tl vercem. -
Wp kullanıyorum suan donanımsal , işletimsel hiçbir sorunu yok fakat bi süre sonra sıkıyor 6600'dan farkı kalmıyor =) . Dediğim gibi 100 lira bile ekleyemem 600 TL'ye kadar bütçem var bu yüzden Zenfone 5 olmuyor , Dark evo p60 düşünüyorum ama bakalım işte. -
Para yeterse zenfone5 olmadi moto G dusunulur.
700liraya zenfone 5. (bütçeni artırabilirsen)
600lira civarı bulabilirsen moto g
500liraya gmd 2 mini.
quote:
Orijinalden alıntı: sercandk
500liraya gmd 2 mini.
Gmd düşünmüyorum ya güncelleme göndermelerinde pek önemsemiyorlar. Param yetmeyeceği için Zenfone'de alamam. -
quote:
Orijinalden alıntı: wishyoudota
quote:
Orijinalden alıntı: sercandk
500liraya gmd 2 mini.
Gmd düşünmüyorum ya güncelleme göndermelerinde pek önemsemiyorlar. Param yetmeyeceği için Zenfone'de alamam.
Gmd 2 mini zaten 4.4.2 kitkatla geliyor herhangi bir güncelleme alacağını bende zannetmiyorum. Malesef 700tl ye çıkamıyorsaniz ve de güncel telefon kullanmak istiyorsanız moto g bulmaniz gerek. Başka hiç bir cihaz isteklerinizi karsilayamaz.
Moto G bakin zenfone4 te olabilir gmdye para falan kaptirmayin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Moto G bakin zenfone4 te olabilir gmdye para falan kaptirmayin bence.
Moto G'ler baya pahalı suan n11'de 840 Tl fiyat etiketi var =) -
zenfone 4 al 450 TL geriye kalan paraylada hat,kılıf,jelatin,paket derken 550 TL eder hepsi -
quote:
Orijinalden alıntı: mobil dünyası
zenfone 4 al 450 TL geriye kalan paraylada hat,kılıf,jelatin,paket derken 550 TL eder hepsi
Zenfone 4 çok küçük ya 4.0 :( -
Bence sizin için tek secenek gmd2 mini
quote:
Orijinalden alıntı: ajf39
Bence sizin için tek secenek gmd2 mini
Dark düşünüyorum kullanıcılarına sorduğumda kötü olduğunu ileten kimse olmadı şimdilik , bakalım o olmazsa Gmd'ye yönelebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X