Şimdi Ara

500 - 600 tl arası Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar başlıkta yazdığım gibi 500 - 600 tl arası tablet almayı dusunuyorum.
    Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Teşekkürler

• bende o civarda düşünüyorum bir sürü inceleme yaptım çin tabletlerde seçenek çok ama hangisi alınacak bilemedim, archos tablete epey niyetlendim şu aralar ama hala karar vermiş değilim

9.7' ve 10.1' olabilir, retina wma veya ips ekran çözünürlük min. 1280 ram 1 veya 2 gb 4.1 üzeri işletim hdmi

sörf, ofis kullanımı dizi ve film izlemek için kullanılacak çok oyun oynamam

tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: shermans

bende o civarda düşünüyorum bir sürü inceleme yaptım çin tabletlerde seçenek çok ama hangisi alınacak bilemedim, archos tablete epey niyetlendim şu aralar ama hala karar vermiş değilim

9.7' ve 10.1' olabilir, retina wma veya ips ekran çözünürlük min. 1280 ram 1 veya 2 gb 4.1 üzeri işletim hdmi

tşk

Bende cok kararsız kaldım.
    Nexus 7 yada Archos olabilir. Nexus 7 8gb (3taksit 500tl) bimekste. Tek dez avantajı 8gb yetersiz kalabilir.
    Archos baktıgınız modeller hangileri acaba ?
    Tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsakenflames

quote:

Orijinalden alıntı: shermans

bende o civarda düşünüyorum bir sürü inceleme yaptım çin tabletlerde seçenek çok ama hangisi alınacak bilemedim, archos tablete epey niyetlendim şu aralar ama hala karar vermiş değilim

tşk

Bende cok kararsız kaldım.
    Nexus 7 yada Archos olabilir. Nexus 7 8gb (3taksit 500tl) bimekste. Tek dez avantajı 8gb yetersiz kalabilir.
    Archos baktıgınız modeller hangileri acaba ?
    Tşkler.

http://forum.donanimhaber.com/m_71563929/tm.htm bu topicten bakabilirsin

bu model iyi fakat biraz pahalı

karar veremiyorum nexus hdmi yok ve 8 gb yetersiz o kadar paraya değmez.

• Codegen ultimix 99 Dark evopad r9720 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün şok market te codegen ultimix 95 buldum ve aldım. Cihaz gayet güzel yazılımla uyumlu sıkıntısız , eksiği bluetooth yok. Hızı iyi internette gayet hızlı. Oyunlarda takılma yok . Ses yüksek güzel. Lanet reedpad den sonra en azından böyle bir cihaz bütün beklentilerimizi karşıladı . Pil için net bir şey söylüyemiyorum. Ekran ips parlak canlı ve net. Ama çıt kırıldım bir görüntüsü var hassas davranmak lazım. Fiyat performans olarak bence alınabilinir güzel bir tablet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

http://www.netsiparis.com/detay/38561357019/ARTES-D1002-TABLET-DC-IPS-1G--16G--AND-41--101 IPS olması yeterli

Vibrasyon ozelligi ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pipo M9
  • internette ve oyunlarda harekete karşı en kısa tepkime süresi vermek için yapılmış bi özellik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.