Şimdi Ara

500-600 tl Arası Telefon Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M erhaba arkadaşlar artık telefonumun vakti doldu ve bende dokunmatipe geçmek istiyorum. Ama bunun için çok kararsızım ne alsam ne etsem diye
    SAMSUNG GT-S7580 Galaxy Trend Plus Siyah Akıllı cihazını beğendim fiyatı 539 tl . Sizinde bu fiyat aralığındaki tavsiyelerinizi almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_4161 -- 20 Mayıs 2014; 0:21:40 >

• Telefonda neler yaparsınız beklentileriniz nelerdir?
  • Huawei g610
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitris.diamantidis13

Huawei g610
    fazla oyun oynamam hatta neredeyse hiç :) whatsapp instagram ve sosyal medyayı kullanırım sağlamlık ve batarya benim için önemlidir. Tabi bi de garanti durumu var kvk ile çalışmak yerine samsung garanti daha cazip geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_4161

fazla oyun oynamam hatta neredeyse hiç :) whatsapp instagram ve sosyal medyayı kullanırım sağlamlık ve batarya benim için önemlidir. Tabi bi de garanti durumu var kvk ile çalışmak yerine samsung garanti daha cazip geliyor

O halde yeterlidir trend plus. Ön vga 3g görüntülü görüşme arka 5 mp flaşlı kamera 768 ram size yeterli. Hatta birçok oyunu bile oynarsınız çok ağır oyunları da alt orta ayarlarda oynatır. Face whatsapp zaten rahat rahat çalışır. Bir de android olmayan lumia 525 var o da iyi cihaz windows yalnız ön kamera yok arka kamera flaşsız. Sony xperia M var bir de trend plustan farkı ram ı 1 gb aslında çok farketmez sizin yaptığınız kullanımda bir de 3g gôrüntülü gôrüşme yok. Bir şey daha ekleyeyim kullananlar trend plus un s3 miniden daha performanslı olduğunu sôylüyorlar, forum donanımda kullanıcı sayfası var bir bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

quote:

O halde yeterlidir trend plus. Ön vga 3g görüntülü görüşme arka 5 mp flaşlı kamera 768 ram size yeterli. Hatta birçok oyunu bile oynarsınız çok ağır oyunları da alt orta ayarlarda oynatır. Face whatsapp zaten rahat rahat çalışır. Bir de android olmayan lumia 525 var o da iyi cihaz windows yalnız ön kamera yok arka kamera flaşsız. Sony xperia M var bir de trend plustan farkı ram ı 1 gb aslında çok farketmez sizin yaptığınız kullanımda bir de 3g gôrüntülü gôrüşme yok. Bir şey daha ekleyeyim kullananlar trend plus un s3 miniden daha performanslı olduğunu sôylüyorlar, forum donanımda kullanıcı sayfası var bir bakın derim.

Alıntıları Göster
    xperıa M de bakabılırsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Valla dedim işte baksın arkadaş lumia 525 i de xperia M de kendi karar versin
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    yavaş yavaş bakıyorum :) en önemlisi telefon görüşmesi yaparken iyi ses versin yeter. Gerçi T40 beni düşündürüyo ama
  • T40 mı
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    wperia M üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyr mu ? Garantisini hangi firma sağlıyor ve 4 çekirdek mi sorularım çok oldu ama :)
  • Stevejones a sormuşsun ama ben cevaplayayım. Xperia M euroasia garantili ön kamera var sosyal ağlardan görüntülü görüşme yapabilirsin ama 3g görüntülü gôrüşme yok
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    xperia M kanıma girdi şimdi bataryası çok cazip
  • quote:

Xperia M , lumia 520 olabilir
  • quote:

cıft cekırdeklı kraıt tabanlı fıyatına gore ıyı performans veren bır ıslemcısı var keza,gpusuda s4 mınıdekı ve htc one mınıdekı adreno 305 gpu yanı oyunlardada gayet yeterlı ıs görecektir.
  • quote:

+1 lumia 525 de bakılabilir aveada 530 tl fiyattaydı diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

quote:

+1 lumia 525 de bakılabilir aveada 530 tl fiyattaydı diye hatırlıyorum

Alıntıları Göster
    Öncelikle Trend Plus 768 mb ramlı telefon.Bu devirde en az 1 gb ram olmalı onun için onu geç
    Xperia M çok daha kaliteli ve iyi bir telefon.Çekirdek konusuna gelirsek 2 çekirdek olması yeterlidir.4 çekirdek olmasına gerek yok.Çekirdek nerde devreye girer 10 tane uygulama açarsın öyle.Yapıcakmısın böyle bişey?Hayır onun için şart tutma kendine.

• murat_4161 M kullanıcısına yanıt
    Sakın trend plus alıp bir hata yapma Sakın.. lumia 525 yada xperia M derim.
  • Lumia 525
  • quote:

Hocam bende Lumia 525 almayı düşünüyorum. Ama internetten bakıyorum bulamıyorum, yani teknosada, vatanda, bimeks filan bi fiyatına filan bakıyım diyorum ama telefon yok. 520 var her yerde ama arasında ciddi bir ram farkı olduğu için 525 almak istiyorum, var mı bi öneriniz nerede bulabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skync

quote:

Hocam bende Lumia 525 almayı düşünüyorum. Ama internetten bakıyorum bulamıyorum, yani teknosada, vatanda, bimeks filan bi fiyatına filan bakıyım diyorum ama telefon yok. 520 var her yerde ama arasında ciddi bir ram farkı olduğu için 525 almak istiyorum, var mı bi öneriniz nerede bulabilirim ?

Alıntıları Göster
    Hocam böyle bi hata yapmayın bence. Kesinlikle Xperia M veya General Mobile Discovery alın derim ben. Bunun dışında Trend Plus vb. cihazlar 3-4 ay sonra kasmaya başlar. General Mobile firmasına güvenmiyorsanız ki ben GMD kullanıyorum ve sorun falan görmedim ama yinede siz bilirsiniz. Bunun dışında Xperia M gibi adam akıllı bir telefon alabilirsiniz. Trend Plus'a bakmayın bile

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.