Şimdi Ara

500-600 TL Civarı Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500-600 Tl civarı telefon almayı düşünüyorum galaxy ace samsung wave m se xperia mini ve se walkman live arasında kaldım hangisini almalıyım kamera iyi olması yeterli müziği de kulaklık sesi iyi olması lazım

• walkman live bütçenin üstünde kalıyor (vatan %25'inde 600 civarına geriler)

xperia mini 420 civarı var. Eğer mesaj tutkunu biriysen zorlanırsın. Şayet o ufak ekranda rakamlar , klavye tırnaklık kalacak. (x10 mini E10i )

Xperia Mini ise Galaxy Ace ile aynı fiyatlarda. X10 miniden farkı kamera, işlemci hızı ve de HD video çekim. Hangi mini'den bahsettiğini anlamadığım için ikisini de yazdım. Ekran tabi bunda da 3 inç. (xperia mini st15i)

galaxy ace 550-600 arası sahip olabilirsin. Wave M de fiyat olarak buna yakın olduğu için androidi göz önünde bulundurup ace'yi seçebilirsin. Tip olarak aynılar : neredeyse :)

Hepsinin kamerası iyidir. Walkman Live HD video çekimi özelliğine sahip.. Ses olarak da aşağı yukarı fark yok bu cihazlar arasında
    Değişen +/- işlemci hızları
    Live'in sesini dinleme şansım olmadı.

Nokia düşünüyosan C6-01 diyorum.
    Klavyeli olarak E72 , Blackberry 9300

Alternatif pek yok gibi. Atlamış olduğum model olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk11

500-600 Tl civarı telefon almayı düşünüyorum galaxy ace samsung wave m se xperia mini ve se walkman live arasında kaldım hangisini almalıyım kamera iyi olması yeterli müziği de kulaklık sesi iyi olması lazım

Hocam kamerası 3 mp fakat işlevsel olarak çok güzel telefon kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da her keseye uygun sayılır http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s5660-gio_02.044.1271.0556.htm#tabs

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

quote:

500-600 Tl civarı telefon almayı düşünüyorum galaxy ace samsung wave m se xperia mini ve se walkman live arasında kaldım hangisini almalıyım kamera iyi olması yeterli müziği de kulaklık sesi iyi olması lazım

Hocam kamerası 3 mp fakat işlevsel olarak çok güzel telefon kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da her keseye uygun sayılır http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s5660-gio_02.044.1271.0556.htm#tabs

Samsung gio kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz sultan -- 10 Nisan 2012; 11:05:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

walkman live bütçenin üstünde kalıyor (vatan %25'inde 600 civarına geriler)

xperia mini 420 civarı var. Eğer mesaj tutkunu biriysen zorlanırsın. Şayet o ufak ekranda rakamlar , klavye tırnaklık kalacak. (x10 mini E10i )

Xperia Mini ise Galaxy Ace ile aynı fiyatlarda. X10 miniden farkı kamera, işlemci hızı ve de HD video çekim. Hangi mini'den bahsettiğini anlamadığım için ikisini de yazdım. Ekran tabi bunda da 3 inç. (xperia mini st15i)

galaxy ace 550-600 arası sahip olabilirsin. Wave M de fiyat olarak buna yakın olduğu için androidi göz önünde bulundurup ace'yi seçebilirsin. Tip olarak aynılar : neredeyse :)

Hepsinin kamerası iyidir. Walkman Live HD video çekimi özelliğine sahip.. Ses olarak da aşağı yukarı fark yok bu cihazlar arasında
    Değişen +/- işlemci hızları
    Live'in sesini dinleme şansım olmadı.

Nokia düşünüyosan C6-01 diyorum.
    Klavyeli olarak E72 , Blackberry 9300

Alternatif pek yok gibi. Atlamış olduğum model olabilir

Sağol hocam Wave M ve Walkman Live arasında kaldım yeni çıkacak olan Galaxy S Advance modelini bekliyorumhttp://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/business-professional/GT-I9070MSATUR-spec burdan cihazı bakabilirsin ancak fiyatı kaç lira olur onu bilemem en fazla 800 Tl verebilirim Galaxy W de alabilirim

• Bütçeyi 8yüze çıkaracaksan model olarak daha .iyileri elbette var:) Xperia neo v , galaxy w , xperıa ray... Liste uzar sen 50-100 ekledikce:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ideos X5 alabilirsin Hem android hem sistemi iyi uzun zaman idare eder gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Ideos X5 alabilirsin Hem android hem sistemi iyi uzun zaman idare eder gibi.

x5 kullanan biri olarak önermem.

Telefonla görüşmeler çok problemli. Ses karşıya gitmiyor. Servis mikrofonunu değiştirdi ama düzelmedi.

Güncelleme filan da yok. Piyasadaki update'lrei risk alıp yükleyeceksin. Öyle Sony veya Samsung'daki gibi otomatik olmuyor.
  • quote:

Bütçeyi 8yüze çıkaracaksan model olarak daha .iyileri elbette var:) Xperia neo v , galaxy w , xperıa ray... Liste uzar sen 50-100 ekledikce:)

Xperia neo v , galaxy w, walkman live arasında kaldım hocam sizce hangisini almalıyım şimdi almayacağım temmuz civarında alacağım o zamana kadar yeni telefonlar gelir mi?
  • quote:

quote:

Bütçeyi 8yüze çıkaracaksan model olarak daha .iyileri elbette var:) Xperia neo v , galaxy w , xperıa ray... Liste uzar sen 50-100 ekledikce:)

Xperia neo v , galaxy w, walkman live arasında kaldım hocam sizce hangisini almalıyım şimdi almayacağım temmuz civarında alacağım o zamana kadar yeni telefonlar gelir mi?

Bütçe müsaitse Galaxy W diyorum. Neo'dan fiyat olarak düşük. İşlemci olarak da Neo'dan daha üstün görünüyor. Artık zevkine kalmış.

Ama fiyat olarak uygun olan Wlakman Live 100 tl civarı geri..
  • quote:

quote:

quote:

Bütçe müsaitse Galaxy W diyorum. Neo'dan fiyat olarak düşük. İşlemci olarak da Neo'dan daha üstün görünüyor. Artık zevkine kalmış.

Fiyat olarak en düşük walkman live ancak galaxy w de çok hızlı bir telefon alırsam galaxy w alıcağım hocam yazdığın yorumlar için saol

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat olarak en düşük walkman live ancak galaxy w de çok hızlı bir telefon alırsam galaxy w alıcağım hocam yazdığın yorumlar için saol

Zaten ben hız faktörüne bakarak önceliği ona verdim :)

Hayırlı olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.