Şimdi Ara

500-650 Ytl Aralığında Fotoğraf Makinası Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi dairede kullanmak için 500-650 Ytl aralığında( biraz daha fazlası da olabilir) fotoğraf makinası almak istiyorum.
    Yapılan çalışmalar ve köy incelemeleri çekilecek. Ayrıca görüntü de alınacak. Bir kaç kişi kullanacak ve kullanıcıların fotoğraf bilgisi başlangıç seviyesi olduğundan manuel ayarların fazla önemi yok.Menünün Türkçe ve basit olması tercih edilir.

Diğer aradığım özellikler.

- 5 mp üzeri.

- 4 veya 5x optik zoom

- Sınırsız Video çekimi (640*480 30 fps)

- Sd veya MMC kart (Enaz 512 Mb desteklemeli tercihan 1Gb)

- Kalem pille çalışması (2 veya 4 pilli farketmez)

- İç çekimler de olacağından en az 36mm veya daha da düşük

- 640*480 30 fps çekimleri sorunsuz kaydedebilecek hızda hafıza kartı tavsiyesi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Tabii canon A610. Hafıza kartına gelirsek bendeki düz kingston ve sandisk kartlar düzgün video çekiyor ama sen yinede hızlı olanlarından alırsan daha iyi olur..

Özellikleri:

5 MP
    4X OPTİK
    Sınırsız video çekimi (640*480/30 fps yada istersen 320*200/60 fps vs)
    Sd kart
    4 adet kalem pille çalışıyor (600 tane fotoğraf çeker(lcd açık ful kullanım vs))

Gördüğün gibi sen sanki A610 ıu tavsiye etmişsin üstelik bunlarlada bitmiyor.. DIGIC 2 işlemcisi, dönen LCD ekranı ve kaliteli bir canon lensi vardır. 1 cm makro mesafesi vs. Fiyatıda değişiyor ben teknosadan 600 ytle ye aldım ama İstanbul'da daha ucuza bulabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: JakX

Tabii canon A610. Hafıza kartına gelirsek bendeki düz kingston ve sandisk kartlar düzgün video çekiyor ama sen yinede hızlı olanlarından alırsan daha iyi olur..

Özellikleri:

5 MP
    4X OPTİK
    Sınırsız video çekimi (640*480/30 fps yada istersen 320*200/60 fps vs)
    Sd kart
    4 adet kalem pille çalışıyor (600 tane fotoğraf çeker(lcd açık ful kullanım vs))

Gördüğün gibi sen sanki A610 ıu tavsiye etmişsin üstelik bunlarlada bitmiyor.. DIGIC 2 işlemcisi, dönen LCD ekranı ve kaliteli bir canon lensi vardır. 1 cm makro mesafesi vs. Fiyatıda değişiyor ben teknosadan 600 ytle ye aldım ama İstanbul'da daha ucuza bulabilirsin.

tamamen katılıyorum düşünme bile hemen al canon a610 pişman olmazsın.başka model bakmana bile gerek yok.

• Önerileriniz için teşekkürler.610 u zaten düşünüyordum.Ama biraz önce bir yerde Sony Cybershot DSC S600
    gözüme takıldı. Bu makina hakkında bilgisi olan veya kullananlar varsa acele görüş bekliyorum. Özellikle geniş açısının 31 mm olması beni etkiledi. Fiyatı da oldukça iyi. Ne de olsa devletin parası,çarçur etmemek lazım.
  • Eh ona bakarsan 350 ytl ye ricoh caplio gx var 28 mm.
  • canon ixus 50
  • ayrıca 697 ytl verebilirsenwww.hepsiburada.com dan OLYMPUS MJU 800 de alabilirsin. harika bir makine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olympus mju 600 de güzel bir seçenek bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adyge

Resmi dairede kullanmak için 500-650 Ytl aralığında( biraz daha fazlası da olabilir) fotoğraf makinası almak istiyorum.
    Yapılan çalışmalar ve köy incelemeleri çekilecek. Ayrıca görüntü de alınacak. Bir kaç kişi kullanacak ve kullanıcıların fotoğraf bilgisi başlangıç seviyesi olduğundan manuel ayarların fazla önemi yok.Menünün Türkçe ve basit olması tercih edilir.

Diğer aradığım özellikler.

- 5 mp üzeri.

- 4 veya 5x optik zoom

- Sınırsız Video çekimi (640*480 30 fps)

- Sd veya MMC kart (Enaz 512 Mb desteklemeli tercihan 1Gb)

- Kalem pille çalışması (2 veya 4 pilli farketmez)

- İç çekimler de olacağından en az 36mm veya daha da düşük

- 640*480 30 fps çekimleri sorunsuz kaydedebilecek hızda hafıza kartı tavsiyesi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bunların üzerine A610 söylenecek başka söz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 17 Şubat 2006 22:28:25 >

• Bu gün sony s600 ve Canon A610 'u Teknosa' da inceleme fırsatı buldum.Sony fiyatına göre iyi ama ağırlık Canon dan yana.Pazartesi bir engel çıkmasa almaya gidecem.(Bir yere telefon ettim, canon a610 peşin 528 Ytl dedi.)
  • Canon A610 modelini öneririm.Bi de Nikon serisi war onlarda uygun fiyatta tercih edebilirsin.
  • Bahsettiğin özelliklerin hepsine sahip Canon S2 var elimde sıfır ve orjinal kutusunda ....

Bu DFM hakında açılmış forumları okuyabilir yadahttp://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/952/show.html bu linkten detaylı incelemyi okuyabilirsin ........

aşağıdaki linkten 2.el formuna ulaşabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_5950855/mpage_1/key_//tm.htm#5950855

selamlar

• omurde, teklif mektubu, fatura gibi bir sürü formaliteleri var, ayrıca garantili olması da gerekiyor.Bende var zaten S2. Teleconvertör ve tc adaptörü eline geçerse ilgilenirim.
  • Canon a610 alınmıştır.Nakit 528 Ytl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.