Şimdi Ara

500-700 ytl arasında fotoğraf konusunda en iyi telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

tabikide N73 diyorum 3.2 megapixel kamerası ile bu fiyat aralığındaki en iyi kameraya sahip telefon

gülmek yeterli galiba en iyisiymiş belki se saymazsak olabilir

olur SE yi sayalım yanlız

Daha 5Mp li telefonu olmayan SE yimi sayalım
    yoksa Daha 4 tane 3.2 MP lik telefonu olan Se yimi

• Fotoğraf olarak N73 ve K790i/K810i çok başarılı modeller.

Ancak N73 her ne koşulda olursa olsun renkler gerektiğinden çok fazla abartılıyor.

K790i/K810i ikilisi ise renkleri tamamen doğal ve gerçekçi veriyor bunda tarşışılacak bir şey yok herşey ortada.

N73 güneş tam tepede iken farklı renkler doğurabiliyor.

K790i ise güneşe aldırmadan net fotoğraflar çekebiliyor.

N73 geceleri suluboya gibi çekerken; K790i/K810i gibi modellerde bunlara benzer olaylardan eser yok.

N73'te LED flaş bulunurken K790i/K810i'de Xenon flaş bulunuyor.

K790i/K810i daha gelişmiş ayarlar sunuyor ve buna ek olarak titreşim önleyici(İmage stabilizer) özelliği de mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

tabikide N73 diyorum 3.2 megapixel kamerası ile bu fiyat aralığındaki en iyi kameraya sahip telefon

gülmek yeterli galiba en iyisiymiş belki se saymazsak olabilir

Edt [mesajım gitmiş zati]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 29 Ekim 2007; 13:54:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

olur SE yi sayalım yanlız

Daha 5Mp li telefonu olmayan SE yimi sayalım
    yoksa Daha 4 tane 3.2 MP lik telefonu olan Se yimi

K850i'yi hatırlatmak isterim 5mp kamera mevcut
  • Bende hatırlatmak isterim SE nin vga sı bile nokianın 1.3 ünden daha kaliteli cekiyor. Nokia kamera acısından hiçte iç açıcı bir telefon değil!!!
  • k810i
  • arkadaşlar bende biraz sonra gidip k810i alıcam ama n73 mı alayım bunumu alayım diyorum arada kaldım ya ne yapacam benim için foto kalitesi en önemli şey bugune kadar da hep se kullandım ve nokia n73 hakkında pekte içaçıcı şeyler duymadım çok sorunlu bi telmiş surekli donma yaoıyor diyorlar kendi kendini kapatıy falan bi suru sorunu varmış.
    kamerası guzel gorunuyor ama k810i in kini daha deneme şansım olmadı sizce hangisi daha iyi FOTOĞRAF çekiyor ?

LÜTFEN ACCCCİİİİİİİİİLLLLLLLLLL YARDIM !!! bi saat sonra gidip alıcam birirsini ve gönlüm daha çok k810i dan yana
  • Ya arkadaşlar kıyasladık biz sınıfta falan sonra pc'ye attık, bastırdık... K810i daha iyi N73 renkler çok cırtlak Özellikle Xenon flaş müthiş
  • hangisini alayım ya delirecem artık karar veremiyorum K810İ MI N73 MI?
    quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Ya arkadaşlar kıyasladık biz sınıfta falan sonra pc'ye attık, bastırdık... K810i daha iyi N73 renkler çok cırtlak Özellikle Xenon flaş müthiş

• quote:

Orjinalden alıntı: arash0

hangisini alayım ya delirecem artık karar veremiyorum K810İ MI N73 MI?
    quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Ya arkadaşlar kıyasladık biz sınıfta falan sonra pc'ye attık, bastırdık... K810i daha iyi N73 renkler çok cırtlak Özellikle Xenon flaş müthiş

N73 al K810 alırsan bana kalırsa sıkılırsın üstelik deyiştirme imkanın kötü olur zarara girersin

n73 cezbedici programlar

+Daha uzun pil süresi

• ya bu n73 un bu sorunları donmaları takılmaları yavaş olması falan beni soğuttu iyice sanki k810 daha iyi bi telefon daha kaliteli gibi guven veriyor insana ne yapacam ya şaşırdım kaldım hiç bu kadar kararsız kalmamıştım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.