Şimdi Ara

500-900 ARASI EN İYİ TELEFONLAR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ben bundan önce bir konu açmıştım fakat daha farklı araştırdım. Benim düşüncem Vestel v3 5580 di fakat artık 5.5 inç almamaya karar verdim. Max 5 inç alıcam. Eskiden General Mobile'a güvenmezdim ama kime sorsam efsane telefon diyor. Araştırdım gerçekten güzel modelleri var Gm 5 olsun Gm 5+. Sonra Lenovo yu tavsiye ettiler o da güzel K6 Power gibi. Ama içimde yine GM'e karşı bi tedirginlik oluştu yani eskiden kimse önermezdi. Şuanlık kafamda GM Lenovo belki Vestel yine olabailir. Samsunglarda olur eğer uygun f/p ürünüyse. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Xiaomi redmi 4x.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için teşşekürler ama bütçemi biraz aşaıyor sanki en fazla 800-850 olursa güzel alır 1000 liraya kadar çıkamam.
  • Nokia 5, GM 6 şuanda 799 TL ve 6 taksit yapılıyor, j3 pro 32 GB, xiaomi redmi 4a ve redmi 4x bunlara bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için teşekkürler Nokia 5 biraz pahalı ama diğerleri gerçekten güzel telefonlar onlara biraz daha araştırıp kararımı vereceğim.
  • Sanki J3 Pro Fiyatına göre özellikleri düşük kalıyor. HP de falan 900 lira Xiaomi ler sanki birazda f/p ürünü gibi duruyor.
  • Valla o fiyatlara xiaomni var ama dikkat edin, ithalatçı garantili olanlar sizi süründürür, tabi bir sorun çıkarsa. Her ne olursa olsun Tr garantili modellere bakmanızı öneririrm.

Bu fiyat aralığında gm 5 plus'a bakabilirsiniz. GM kalitesizdir falan ama sonuçta o fiyata sunduğu özellikler fena değil. Bunun dışında bakabileceğiniz pek bir cihaz yok gibi. Belki lenovo k6 olabilir. Sony L1 olabilir. yine nokia 3 olabilir. huawei p9 lite mini olabilir.

Tüm bunların içinden bütçenizi sarsmayan model yok. Daha ucuzları ise sadece vestelde var.

Bütçenizi arttırmanızı, arttırma şansınız yoksa veste modellerine bakmanızı öneririm.
  • Şu an kullandığım cihaz P9lite mini fazlasıyla memnunum ve tavsiye ederim. Ayrıca Xiaomi redmi 4x'te kullandım o da çok iyi bir cihaz. Bu iki cihazdan hangisini ucuza bulursanız onu alın. Xiaominin arayüzü cok detaylı istediğiniz özelleştirmeyi yapabiliyorsunuz. Ayrıca çift hat avantajı var. 4000 mAh pili var ama Huawei'de 3000 mAh olmasına rağmen aynı süreleri veriyor. Bu yazdıklarım dışında pek farkları yok.

• Öneriniz için teşekkürler. Gerçkten güzel telefonmuş Huawei bir de kafamda Lenovo ile Gm 6 var. İkisininde dezavantajı ve avantajalrı var. arada yaklaşık 140 TL lik fark var sizce hangisi daha iyi. GM 6 da 32 gb dahaili hafıza sonra 3 gb ram fln var. Lenovo da ekran kalitesi daha iyi hemde 4000 mah bataryası var sizce 140 tl değermi ? Onun dışında Huawei ve diğerlerinde bakıyorum.
  • Bu arada Volkan Bey sizin kullandığınız Xiaomi Redmi 4X 16 gb mi yoksa 32 mi. Arasında biraz fark varda ?
  • Ben 2/16 modelini kullandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.