Şimdi Ara

500 dolara 8250U işlemcili Asus laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://youtu.be/pD3X8-MMJxU

Core i5 8250u işlemci
    Intel UHD 620 dahili ekran kartı
    8GB RAM
    1TB HDD
    15.6 Full HD ekran
    1.7 kg ağırlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 18 Ekim 2017; 13:17:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geldi mi laptopunuz? Bu fiyat aralığında çok iyi bir seçenek.
  • geldi. şu an ondan yazıyorum. kutu açılış videosu da çektim. bu da linki:

https://youtu.be/OMZqgDQ6auk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı olmaması kötü ama onun haricinde 500 dolara çok iyi. tam olarak kaç tl ye geldi size her şey dahil?
    amazonun kuru normal kurdan daha fazla 4.00 civarı şuan. 2000 tl desek gümrüğe takılıd mı takıldıysa kaç tl ek ödediniz?
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Amazon sayfasında yazan gümrük dahil ücreti ödedim. Amazon gümrük işlerini hallettiği için takılma vs olmadı. yaklaşık 610 dolara mal oldu. TL değil dolar şeklinde ödedim, bankaya kredi kartı ödemesini de dolar olarak yapacağım. doları satın aldğım günkü kur ne ise ondan ödemiş olacağım.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    anladım hocam amazonun ilgilenmesi güzel olmuş hayrlı olsun.
  • Bahsettiğiniz laptopa 186$ gümrük eklentisi istiyor amazon 680 dolara geliyor şuan sizde nasıl 110 dolar istedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hadjibekir

Bahsettiğiniz laptopa 186$ gümrük eklentisi istiyor amazon 680 dolara geliyor şuan sizde nasıl 110 dolar istedi

gümrük vergisini sonradan artırdılar hocam,almayalım diye,diğer çöplerin gümrük vergileri tam hesaplanmış,aynısını amazon.de yapıyor..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Ayni fiyata 7200u lu var onun vergisi 110 dolar

Siz iyi yakalamissiniz

• Sözleşmede gümrük vergisi beklentiden düşük çıkarsa paranız iade edilir yazıyor. Bu bir risk tabiki. Yılbaşı yoğunluğundan dolayı gümrük vergisi çıkmayan pek çok ps4 müşterisi ödemelerini geri aldılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryası normal kullanımda kaç saat gidiyor ? Artıları ve eksileri nedir ? Performansı nasıl ? Ayrıca yurtdışından dizüstü bilgisayar almak sıkıntı yaratır mı ?
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu bilgisayara taktım kafayı.

Malzemesi plastik mi? Malzeme kalitesi nasıl?

Benim kredi kartı limiti 700 tl nasıl alacagim.

• Bataryası kullanıma göre değişir. Benim kullanım tarzımla 4 - 5 saat arası gidiyor. Klavyesi aydınlatmalı değil. HDD yi SSD ile değiştirmezsen çok yavaş kalır. Kasayı açmak biraz zor. Bunun dışında gayet iyi

• delisakir6 kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi orta seviyede. Plastik malzeme kullanılmış hafif ve ucuz olsun diye sanırım. Ama bu fiyata değer. Limitin kadar gift kart Al, karta ödeme yap, tekrar gift kart Al. Bu şekilde yeterli parayı biriktirip satın alabilirsin.

• Bu YouTube playlist te F510UA ile ilgili birkaç video var.

Asus Vivobook F510UA:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLCC7xXB4bK_wQOo778gUxVMQnlQLSTxuc

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Bu YouTube playlist te F510UA ile ilgili birkaç video var.

Asus Vivobook F510UA:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLCC7xXB4bK_wQOo778gUxVMQnlQLSTxuc

ekran 1080p hakkını veriyor mu hocam?ips'mi ssd ve hdd aynı anda kullanamıyormuyuz?Samsung 850 EVO var elimde araba almadan direksiyon aldım diyelim takabilirmiyim,amazon vergiyi çok alıyor iade gelirmi tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 25 Kasım 2017; 15:43:44 >
    vergi iade gelir bence.

hem M.2 SATA SSD hem de 2.5" 7mm SATA SSD takabiliyorsun aynı anda. benim elimde 2.5" 7mm SSD vardı onu taktım. 240 GB yetti bana şimdilik. ileride belki m.2 SATA SSD de alır takarım.

ekran güzel. IPS gibi duruyor. en azından benim eski laptopun ekranından sonra çok daha canlı renkleri var gibi geldi. ben beğendim ama herkesin beğenisi farklı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

ekran güzel. IPS gibi duruyor. en azından benim eski laptopun ekranından sonra çok daha canlı renkleri var gibi geldi. ben beğendim ama herkesin beğenisi farklı olabilir.

tamam hocam teşekkür ederim,frifay'da birşey çıkmadı,bakıyorum,numeric tuşların olmaması biraz düşündürüyor,iş için de kullanacağım alıştığım için..
    O zaman daha büyük kasalı ve daha ağır bir laptop bakacaksın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.