Şimdi Ara

500 GB WD Black + 500 GB HGST + 320 Gb Samsung (ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
3
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selamlar aşağıdaki resimde detayları bulunan HDD'lerimi satıyorum.

500 GB WD Black + 500 GB HGST + 320 Gb Samsung (ankara)

HGST yeni aldığımda labtoptan çıkarmıştım aşağı yukarı 1 yıldır duruyor. 80 TL

http://www.hgst.com/products/hard-drives/cinemastar-z5k500

WD Black, Hepsiburadadan almıştım. garantisi bitti, 3-4 yıl sıkıntısız sorunsuz kullandım. 90 TL

Samsung forumdan almıştım, bu da 3-4 yıl sıkıntısız sorunsuz kullandım. 40 TL

Kutuları, garantileri vidaları yok, wd ile birlikte bir tane sata kablosu var.

Alış verişi sadece ankara içi elden, 12:30 13:30 kızılay, Bahçelievler 7, veya akşam 7-8 den sonra Etimesgut tren istasyonu civarı.

Pazarlık abartılmamak kaydıyla olur.

Fiyatlara itiraz muadil ürün satış fiyatları ve linkleri ile olur o durumda fiyatı ayarlarım.

Forum üyeliğim belli, bunlarıda ihtiyaçtan değil birinin işi görülsün diye satıyorum, kenarda öylece duruyorlar.

Forumda test sonuçları vardı, sorun sıkıntı yok, şimdi masaüstü sistemim yada kutum olmadığı için takıp testini yapamam.

Selamlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 27 Temmuz 2016; 11:19:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.