Bildirim
500 le 750 arası telefon önerisi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sony Ericsson neo tam sana göre buradan bakabilirsin
http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011438/sony_ericsson_xperia_neo_midnightblue_akilli_telefon -
çok beğendim çok teşekkürler başka önerisi olan var mı ? -
Yine sony olarak Sola bakabilirsin.Biraz daha yeni.Olmazsa HTC den One V olabilir -
samsung galaxy i8150 -
500 Liraya Neo 700 750 Arasi Xperia Arc veya Arc S Forumda Mevcut Bulabilirsin Tabi Sifir Degil 2'ci El Soruyosan.. -
Neo V kullanmış birisi olarak tavsiye etmem. Aslında çok iyi bir cihaz tüm işimi görüyordu, o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan. Ama ekran parlaklığının çok düşük olması beni deli ediyordu. bir de kalın bir cihaz. sırf bu yüzden sattım xperia arc aldım, parlaklıgı ve estetiği mükemmel bir cihaz. hızı da aynen öyle. -
xperia sola - galaxy ace 2 - galaxy w - motorola atrix -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 31 Temmuz 2012; 16:04:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de telefonumu degiştirmek istiyorum ama dokunmatik telefon kullanamıyorum en büyük sıkıntı bu . fiyatı 600-900 arası olabilir . Link atarak yardım edebilirseniz sevinirim beyler tavsiyeleriniz bekliyorum turkcell kampanyalarından da tavsiye edebilirsiniz -
motorola motoluxe
htc wildfire s
galaxy w
xperia sola/neo v -
Motorola Motoluxe tam sana göre bi bakın -
dostum bunların hepsi dokunmatik sanırım ya. ben normal dokunmatik olamayan bar tel. istiyorum dokunmatik kullanamıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X