Şimdi Ara

500 mb lık patch yoksa domination süprizimi var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi de abi her şeyi anladım da JAX ne alaka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisingr -- 24 Ağustos 2011; 20:31:04 >
  • Şu an oyuna eklenen dosyaları inceliyorum kayde değer birşeyler görürsem paylaşırım
  • ya foruma yeni üye oldum konu açarken albüme basmışım foto istedi bende profil fotosu sandım jax ı yklüyeyim dedim :D tamamen yanlış anlaşılma oldu :D bi baktım albüm olmuş :)
  • Bolca .fx ve lua dosyası yükledi ayrıca mevcut karakterlerin neredeyse hepsinin (ve skinlerinin) model - kaplama dosyalarını tekrar(?!) yükledi. Büyük ihtimalle karakterlere görsel iyileştirmenin diğer kısmı bu yama ile geliyor Dominion mod'unun bölgeleri - minion'ları eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Bolca .fx ve lua dosyası yükledi ayrıca mevcut karakterlerin neredeyse hepsinin (ve skinlerinin) model - kaplama dosyalarını tekrar(?!) yükledi. Büyük ihtimalle karakterlere görsel iyileştirmenin diğer kısmı bu yama ile geliyor Dominion mod'unun bölgeleri - minion'ları eklendi

.fx ve lua'lar ha. Şaşırtıcı,bir süpriz gelebilir.
    .fx ler dominion'ın .fxleri olabilir.

Ancak karakterleri niye yükledi ki şaşırtıcı.

edit:nordic&east için yükleme olmadan ONLİNE diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 24 Ağustos 2011; 22:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SG Oyun Yapım Ekibi

quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Bolca .fx ve lua dosyası yükledi ayrıca mevcut karakterlerin neredeyse hepsinin (ve skinlerinin) model - kaplama dosyalarını tekrar(?!) yükledi. Büyük ihtimalle karakterlere görsel iyileştirmenin diğer kısmı bu yama ile geliyor Dominion mod'unun bölgeleri - minion'ları eklendi

.fx ve lua'lar ha. Şaşırtıcı,bir süpriz gelebilir.
    .fx ler dominion'ın .fxleri olabilir.

Ancak karakterleri niye yükledi ki şaşırtıcı.

edit:nordic&east için yükleme olmadan ONLİNE diyor.

Aklı sıra dalga geçiyor

/>

• Dominion bu patchle gelmiyor

Dominion ve Spectator modlarının büyük bir kısmı bu patch ile yükelenecek ama bu patch kesinlikle gelmeyecek
  • xD xD
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.