|
Bildirim
İyi de hack yazmıyor scrape yazıyor. LinkedIn'in veritabanına direkt erişilmeden bot ile alınmış bu bilgiler.
Şifre falan yok yani sadece 500 milyon insanın profillerinde yazan bilgileri satıyor. Telefon no mail vs. LinkedIni kazımak da kolay değil denemiştim ben de. Helal olsun o arkadaşa. |
Aynen knk kesin hacklenmiştir. Kırk yıldır yaptıkları şeyin adını hack yapıp moda haline getirdiler :D
|
Yasal olarak yapamadıklarını el altından hacklendik diye illegal yapıyorlar. Facebook vb. şirketler ha deyince kırılacak sistemleri yok zaten. Birçok dünya ülkesinin veri güvenliği konusunda sağlam yaptırımlara sahip olması firmaları bu yola çekiyor. Yemeksepeti ne de en fazla ufak bir ceza kesilir sonra birşey olmamış gibi devam edilir.
|
Şu hack haberlerine inanmıyorum nedense kendileri satıyorlarmış gibime geliyor |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokoko_TR -- 7 Nisan 2021; 14:15:55 > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Her hafta bir platform hackleniyor ve kimse ses çıkarmıyor.. |
|
|
Bu kadar uğraşmayın. Son iki hanesindeki rakamları T9'a göre verin. Mesela LinkedIn için L-i kısmı 54'e denk geliyor. Twitter için Tw kısmı 89. Unutma şansınız sıfır olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sızdırmak = pr (yeni ürünün özellikleri vs) = satma... yasal yoldan satamayacağına göre : "hacklendik" derler |