Şimdi Ara

500$ notebook varmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet var ikinci el compaq p3 700/12 gb/128 mb ram/ usb çikisi/kizilötesi/15' tft ekran/25 pil süresi/orjinal çanta + batarya/klavye çikisi/ mouse çikisi/ dvd rom/ floppy/ ethernet/ 56k modem/tv çikisi bilmem isini görürmü
  • Sıfır olarak benim bildiğim en uygun fiyatlı şuan için Acer'ın bir modeli var. 659$+KDV

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelebeketkisi

öyle değil ta böyle

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119990107&CS_Category=_SBFAD_63_1&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

SIFTR

Daha ucuzuda varmış Lakin benim önerdiğim notebookta wireless bağlantı var ve işlemci özellikleri nedeniyle daha az pil harcayacağı kesin

• bide bildiğim kadarıyla 100$ a notebooklar cıkacak ama sistemi nasıl olur ve senin işini görürmü görmezmi bilemem
  • O KADARDA DEĞİL AMA ŞU LAPTOBU BULAMAZMIYIZ YA ÜSTEKİ ONU ALMAK ÇOK İSTERDİM...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• güzelde yokki böyle bişey..
  • elinde olmayan bi model oldugu için yapmıştır satıcıların herzaman ki taktigi
  • 499 a laptop bulsam hi düşünmem alırım . Heyecanlandırdı ama .. Yanlız başka biyerde bulamazmıyız.
  • Kelebek etksi sen bu isimi filminden etkilenerek yazdın dil mi??
    I ''ll COME BACK FOR YOU desem
  • arkadaşlar ben bi lcd monitör aldim almaz olsaydim illallah ettirdi bana bi arza yapti 2 yildan beri tamir olmasini bekliyorum mark (LG)

• Bahsettiğiniz laptoptaki işlemci celeron ve pil ömrü 2,9saat bence verdiğiniz paraya yazık mobil işlemci olmadığı için ağırdırda ha onu almışın ha sırtına kasayı monitörü takıp dolaşmışın parana yazık bulsan bile alma649+KDV ye keysmartın laptopları var onu al daha iyi
  • en yakın bu var sıfır olarak benq R23E 599$+kdv
    http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=22439
  • sanırım yok ya ürün atmışlar 499 diye olsa hemen alırım ama nerdee..

toshiba bayilerinde belki vardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

Kelebek etksi sen bu isimi filminden etkilenerek yazdın dil mi??
    I ''ll COME BACK FOR YOU desem

döndüde iş işten geçti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.