Şimdi Ara

500 TL CHAR DİZİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Diez , Cypher , Olabilir Forumda en cok akaradamı oynuyan var. 500 Lira olacak bayramla birlikte inşallah. Verilmez falan digil kendi tercihim Yardımlarınızı bekliyorum.

Ardream , Base , Düşünüyorum buna göre.

Job : Asas , Warrior Size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discordians -- 26 Ekim 2010; 8:52:18 >

• Base asas güzel olur.

+7 dd
    +8 shell set
    +9 dual cleaver
    dual lego
    glass belt
    in
    dual hr+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir

Base asas güzel olur.

+7 dd
    +8 shell set
    +9 dual cleaver
    dual lego
    glass belt
    in
    dual hr+1

Teşekkürler
  • Archer oynarım dersen :

+8 Helenid
    +3 Dual shio tears
    Elf belt +1/+2
    Dual +1 veya yapabilirsen +2 legonnaire band
    Dual howling rooster
    Shell/Chitin +8 set

Warrior :

+8 Avedon
    Shell +8 Set
    Dual Hero's +1/+2 hangisini yapabilirsen
    İ.n
    String of Skulls +1
    Minatour's +1

Asas :

Dual +9 cleaver
    Shell +8 set
    Dual howling rooster
    Wp +2/+3
    Glass belt
    Dual rol +1

DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN , GAYET HOŞ CHARLAR OLUR , BİR DE GÜZEL BİR TEAM BULURSAN TADINDAN YENMEYEBİLİR
  • Base İyi Gider.

+9 Cleaver 8 chd yada Dual 9 Cleaver
    Chitin 8 Set Shell 8 Setle arasında 30 kadar def fark ediyor. Bu Yuzden Chitin al kalan gblerle takıları + lar veya Başka yerlerde kullanırsın.
    Dual Eme +1 Veya +1 eme +2 Hr
    Wp +2/+3
    İron Belt +0
    Dual rol +1 veya +2 legi +1 rol Olabilir.

Edit : Bide DD Lazım Diez Chpher Demişsin Plate veya fp dd 25 al iyi oLur:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpér -- 26 Ekim 2010; 11:16:12 >
  • kronos düşünürsen bana ulaş
  • Öncelikle senin itemleri @arslan gayet güzel sıralamış. Aynen o şekilde tavsiye ederim.

Forumda Akara'dan çok oyuncu var. Bende Akara'dayım ve Orc base asas yapıyorum bu aralar. Bu şekilde gelirsen takılabiliriz. 2-3 Arkadaşımda var priest olsun mage olsun eksik olmazlar. İtemlerimide şöyle düşünüyorum:

+7 Shell Set

+8 Shard +7 CHD/+7 DW
    Yada
    Dual +9 Cleaver

Dual Old Eme
    WP +1
    Old Ske
    Dual Old Rol

Tabi bu henüz işin başlangıç noktası. İlerde shelleri +8 ve takıları arttırabilirim. Orc base yapacaksan ve Akara'da oynayacaksan ulaş bana. Lvl kasmada da sorun yaşamazsın. Şuanda 61 Lvlim. Yakında 69 Olurum. İtemlerinde bir bölümünü tamamladım zaten.

Edit: Niye Kronos yada İonia'da başlamadın dersen biliyosun son 2 Server olduğu için koxper yuvası. Ticaretin ve koxp'un çok yoğun olduğu yerleri sevmem. Carnac'a zaten tövbeliyim. Arkadaş ortamı ve forumdan oynayanlar olduğu için Akara'da başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 24 Kasım 2010; 18:47:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Öncelikle senin itemleri @arslan gayet güzel sıralamış. Aynen o şekilde tavsiye ederim.

Forumda Akara'dan çok oyuncu var. Bende Akara'dayım ve Orc base asas yapıyorum bu aralar. Bu şekilde gelirsen takılabiliriz. 2-3 Arkadaşımda var priest olsun mage olsun eksik olmazlar. İtemlerimide şöyle düşünüyorum:

+7 Shell Set

+8 Shard +7 CHD/+7 DW
    Yada
    Dual +9 Cleaver

Dual Old Eme
    WP +1
    Old Ske
    Dual Old Rol

Tabi bu henüz işin başlangıç noktası. İlerde shelleri +8 ve takıları arttırabilirim. Orc base yapacaksan ve Akara'da oynayacaksan ulaş bana. Lvl kasmada da sorun yaşamazsın. Şuanda 61 Lvlim. Yakında 69 Olurum. İtemlerinde bir bölümünü tamamladım zaten.

Edit: Niye Kronos yada İonia'da başlamadın dersen biliyosun son 2 Server olduğu için koxper yuvası. Ticaretin ve koxp'un çok yoğun olduğu yerleri sevmem. Carnac'a zaten tövbeliyim. Arkadaş ortamı ve forumdan oynayanlar olduğu için Akara'da başladım.

Anladım konuyu onceden acmısım bizim sınıfta iki tane arki var onlar olmazsa teki teki ronark ronark düşündüm forumdada basede var konustuk arkadaşlarla edana diyolar diger ark servera yane baya saglamlar 9 dual shard falan bilmiyorum bize pay düşmez ama gercekten şu aralar düşüniyim teşekkür ederim cagırdın icin başlarsam pm atarım

• cypher diez gibi serverlarda az uğraşırsan 3.5 tl den gb alırsın.500 tl dende 140 gb falan yapar.O parayada dual +9 md li bir karakterin olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.