Şimdi Ara

500 tl Kendi Oyun Direksiyonumu Yaptım(ülke şartları) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
93
Favori
33.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
442 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu adam çok güzel şeyler yapıyor.
    mimi67youtube
    diy prototype h shifter and sequential for simracing part1
    https://www.youtube.com/watch?v=FBzPXGkioP8&feature=youtu.be

• Hocam eline sağlık, tebrik ederim.

Forumda bu tarz paylaşımlar görmek çok güzel. Parçaların tedariğini sağlayabilirsem bende yapmayı düşünüyorum.

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    İçinde 75 kuruşluk potasyometre var bide🤣geçen gün söktüm sadece bunlar var.
    500 tl Kendi Oyun Direksiyonumu Yaptım(ülke şartları)
  • deyvidey kullanıcısına yanıt
    Motor seçimine çok dikkat edin iyi motor bulun eğer böyle büyük motor kullanacaksanız.24v olsun ortalama 3000 4500 rpm olursada iyi olur.Tabi benimki 24v 190watt 1600 rpm bunu bulabildim anca🤣
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Hocam onun yanına kendi yaptığın osw direksiyon çok iyi gider be 500 tl Kendi Oyun Direksiyonumu Yaptım(ülke şartları) 

• JacobHughes kullanıcısına yanıt
    Şu mige yi bi yapabilsek adam anakartını kendisi yaptı 250 euro satıyor ama hala sorunları varmış uğraşıyormuş.
  • Bende başladım ufaktan kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum

Kanal linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 10 Ocak 2021; 22:51:20 >

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Pot yerine en azından canon yazıcı encoderi kullanında daha iyi sonuç alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Pot yerine en azından canon yazıcı encoderi kullanında daha iyi sonuç alacaksınız.

hocam 600ppr lık encoder aldım şuanda o takılı. motor sürücü kartı arızalı çıktığı için tamire gitti henüz gelmedi gelirgelmez ffb ye başlamayı düşünüyorum.

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Motor sürücüsünü de sogutmayı ihmail etmeyin eğer güçlü motor kullanacaksanız.
  • Hocam çok beğendim vallahi forza horizon 4 testide yapar mısınız YouTube da :) sizden feyiz alıp bende deneyebilirim belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerinizi kesinlikle dikkate alacam 500 tl Kendi Oyun Direksiyonumu Yaptım(ülke şartları) 

• yasardogu35 kullanıcısına yanıt
    Forza oyunu bildiginiz üzere kontrolcü mantığıyla yapılmış.Konsolda direksiyon iyi çalışırken pc de iyi optimize edilmemiş.O yüzden bizim direksiyon sistemide normal kontrolcü gibi çalışıyor direksiyonu masaya sabitledikten sonra forzada deneyecegim zaten en çok oynadıgım oyun fh4😃
  • Harikasınız hıcam merakla beklemekteyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sağdan soldan toplamayla en kötü 6 bin tl ediyor. Kolumuzu kırmasın bize yeter. Hocam söylemeyi unuttum masaya tutturmak için mengene yapacağım da onu internetten bir türlü bulamadım, biliyorsanız bana link atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacobHughes -- 10 Ocak 2021; 23:27:26 >
  • kardeşim o güzel şahsına saygı duymamak elde değil başarılar нет.
  • Valla bravo birde ucretsiz gerekli malzelemeleri vermissin

bende kac aydir Thrustmaster T300 almaya calisiyorum almanyadan gelen biri olsa direk alicamda gelen yok Covidden dolayi

oradaki fiyat buranin tam anlamiyla yarisi

bu arada F1 2020'deki derecen varmi merak ettim ben klavye ile oynuyorum suan ligde yarisiyorum orta seviyeli oyuncuyum yinede diger Logitech olanlarla ayni seviyedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PizzaMuffin -- 11 Ocak 2021; 0:1:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

Valla bravo birde ucretsiz gerekli malzelemeleri vermissin

bende kac aydir Thrustmaster T300 almaya calisiyorum almanyadan gelen biri olsa direk alicamda gelen yok Covidden dolayi

oradaki fiyat buranin tam anlamiyla yarisi

bu arada F1 2020'deki derecen varmi merak ettim ben klavye ile oynuyorum suan ligde yarisiyorum orta seviyeli oyuncuyum yinede diger Logitech olanlarla ayni seviyedeyim

F1 2020 oynamadım henüz.Onun için f1 direksiyon yapıyorum şuan :)

500 tl Kendi Oyun Direksiyonumu Yaptım(ülke şartları)

Super valla Cok buyuk adim attin bundan sonraki adimlar senin icin daha kolay olur

bi kac parcaya baktim TR'de bulunmasi zor parcalar asansor motoru pahali gibi geldi 500TL'ye iyi yapmissin bu direksiyonu bence daha pahali tutar gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

Super valla Cok buyuk adim attin bundan sonraki adimlar senin icin daha kolay olur

bi kac parcaya baktim TR'de bulunmasi zor parcalar asansor motoru pahali gibi geldi 500TL'ye iyi yapmissin bu direksiyonu bence daha pahali tutar gibime geliyor

Hocam mesela motor dediğiniz gibi pahalı ben aylarca letgodan aradım en sonunda hurdacı biri satıyordu 180 tl aldım.Çok iyi araştırma gerekiyor benim en büyük amacım en ucuza en iyisini yapmaktı buna göre hareket ettim.Bir diğer örnek ise stm32 kartı aliexpresste 20 tl aldım encoderi 75 tl aldım şuan bunların fiyatları hep arttı.Ama fiyatı belirleyen şey bunlar değil fiyatı motor belirliyor maalesef :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.