Bu Adam Gibi Efendi Düzgün Adam Bulamazsınız Bu Forumda.Güzel Bi Laf vardır; Kedi Uzanamadığı Ete Mindar Dermiş.Sizdekide O Hesap Sizde Olmayan Bazı Şeyleri,Olan Kişilere Laf Atma,Ezme,Rezil Etme Çabası Nedir Anlamış Değilim.
Gerçekleri Hiç Bir Zaman Unutmuyoruz Merak Etme :) Bizler Laflarımız ile iş Yapamadık Oyunumuzu Oyunadık Ve Bırakıyoruz :) Sonuçta Bu Bir Oyundur. Sizlerde Oyunumun bir parçasıydınız.. Tşk Ederim Hepnize
GÜNCEL
Uranus Serverine Ve _Crit_Lif3_ e Sevgiler <3
quote:
Orijinalden alıntı: AmedLee
Uranus Serverine Ve _Crit_Lif3_ e Sevgiler <3
Murat Abi Seninle Konuşucaktı Bir ara girersin msnye
Amedlee kullanıcı hakkında yorum yapılmasın lütfen.
Konu kirletilmesin Aksi takdirde cezai işlem uygulanacaktır.
Ağır Abimiz Koymuş Ağırlığını Saçma Sapan Şeylerle Uğraşma Velet Ben Dediğimin Hala Arkasındanyım Hadi Canım Dışarı! Sana göre değil Burası :) ( Ağır Abi )
Konumla Alakasız Kelimelerin Editlenmesi Ve Kişinin Banlanması.
GÜNCEL
Bölüm Yetkilisine Tşkler
GÜNCEL
GÜNCEL
GÜNCEL
Wow ^^ SüLeyman Abi We YiNe Dehşet Bir Char Umuyordum böyLe bir Char ^^ Yakından Görmem Gerek -.- En Yakın Zamanda Uğrarım :) Gerçekten Alan Pişman oLmaz ^^;
GünceL!
Sağolasın Onur
GÜNCEL
Hayırlı satışlar...
Tşk Ederim Arkadaşlar.. Evet Gerçektende Dolandırıcılar Çokmuş, İlk Defa Char Satışı yapıyorum ve birçok dolandırıcı ile Karşılaştım :) Chara Gerçekten Çok Emek Harcadım 800 tl yüksek bir Fiyat olduğunu biliyorum. Ama benimde çok Emeğim geçti chara ve çok para harcadım emeğimin karşılığını Almaya çalışıyorum :)
GÜNCEL
Onur'u Tanırım oda Bizim Burdandır. Tavsiyelerin için sağol..
GÜNCEL
Herculeste Leth4L Ve AmedLee Charı Benimdi.. Ve Lütfen Konu Dışı Yorumlar Yaparak Tartışmaya Yelken Açmıyalım.
GÜNCEL
GÜNCEL
GÜNCEL
Güncel
Arkadaşlar Charın fiyatı 500 TL Olmuştur. Bütün itemlerile Dahil.. Acil Satmam Lazım O yüzden fiyatı bu kadar Düşürdüm.. Ciddi Düşünenler by.lethal@hotmail.de Adresinden bana ulaşabilirler..
iyi Forumlar
Hayırlı satışlar süleyman abi.Ben erkan abi eski _LifeEnd_ Eneslerin tayfadan(I_RaiNBow_I)
Kendisine güvenebilirsiniz...Takasımda aracı olmuştu hiçbir problem yaşamadık.Serverda Tanınan bi okadarda saygı duyulan bir insandır
Tşk Ederim Erkan Sen Ne Yaptın Oyuna Halen Devam Ediyormusun ?