Şimdi Ara

500 TL Sanix +9 Staff +7 itemler 100Lv Full Farm Wiz + Cleric ( Güncel ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Adam Gibi Efendi Düzgün Adam Bulamazsınız Bu Forumda.Güzel Bi Laf vardır; Kedi Uzanamadığı Ete Mindar Dermiş.Sizdekide O Hesap Sizde Olmayan Bazı Şeyleri,Olan Kişilere Laf Atma,Ezme,Rezil Etme Çabası Nedir Anlamış Değilim.
  • Gerçekleri Hiç Bir Zaman Unutmuyoruz Merak Etme :) Bizler Laflarımız ile iş Yapamadık Oyunumuzu Oyunadık Ve Bırakıyoruz :) Sonuçta Bu Bir Oyundur. Sizlerde Oyunumun bir parçasıydınız.. Tşk Ederim Hepnize

GÜNCEL
  • Uranus Serverine Ve _Crit_Lif3_ e Sevgiler <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmedLee

Uranus Serverine Ve _Crit_Lif3_ e Sevgiler <3

Murat Abi Seninle Konuşucaktı Bir ara girersin msnye
  • Amedlee kullanıcı hakkında yorum yapılmasın lütfen.

Konu kirletilmesin Aksi takdirde cezai işlem uygulanacaktır.

• Ağır Abimiz Koymuş Ağırlığını Saçma Sapan Şeylerle Uğraşma Velet Ben Dediğimin Hala Arkasındanyım Hadi Canım Dışarı! Sana göre değil Burası :) ( Ağır Abi )

Konumla Alakasız Kelimelerin Editlenmesi Ve Kişinin Banlanması.

GÜNCEL
  • Bölüm Yetkilisine Tşkler

GÜNCEL
  • GÜNCEL
  • GÜNCEL
  • Wow ^^ SüLeyman Abi We YiNe Dehşet Bir Char Umuyordum böyLe bir Char ^^ Yakından Görmem Gerek -.- En Yakın Zamanda Uğrarım :)
    Gerçekten Alan Pişman oLmaz ^^;

GünceL!
  • Sağolasın Onur

GÜNCEL
  • Hayırlı satışlar...
  • Tşk Ederim Arkadaşlar.. Evet Gerçektende Dolandırıcılar Çokmuş, İlk Defa Char Satışı yapıyorum ve birçok dolandırıcı ile Karşılaştım :) Chara Gerçekten Çok Emek Harcadım 800 tl yüksek bir Fiyat olduğunu biliyorum. Ama benimde çok Emeğim geçti chara ve çok para harcadım emeğimin karşılığını Almaya çalışıyorum :)

GÜNCEL
  • Onur'u Tanırım oda Bizim Burdandır. Tavsiyelerin için sağol..

GÜNCEL
  • Herculeste Leth4L Ve AmedLee Charı Benimdi.. Ve Lütfen Konu Dışı Yorumlar Yaparak Tartışmaya Yelken Açmıyalım.

GÜNCEL
  • GÜNCEL
  • GÜNCEL
  • Güncel

Arkadaşlar Charın fiyatı 500 TL Olmuştur. Bütün itemlerile Dahil.. Acil Satmam Lazım O yüzden fiyatı bu kadar Düşürdüm.. Ciddi Düşünenler by.lethal@hotmail.de Adresinden bana ulaşabilirler..

iyi Forumlar
  • Hayırlı satışlar süleyman abi.Ben erkan abi eski _LifeEnd_ Eneslerin tayfadan(I_RaiNBow_I)

Kendisine güvenebilirsiniz...Takasımda aracı olmuştu hiçbir problem yaşamadık.Serverda Tanınan bi okadarda saygı duyulan bir insandır
  • Tşk Ederim Erkan Sen Ne Yaptın Oyuna Halen Devam Ediyormusun ?

GÜNCEL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.