Şimdi Ara

500 Tl'ye en iyi Blackberry? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cenksen_41

Valla ben hiç memnun kalmadım diyebilirim. Geceden şarja bırakıyorum doluyor, çok önemli bi telefon görüşmesinin ortasında pat diye kapanıyo ve açabilmem için illaki şarja takmam gerekiyor. Bu aralar çok sık yapıyor bunu o yüzden tavsiye etmiyorum :)

Vazgectim zaten herkes olumsuz yorumlar yapinca aksilik cikmazsa iphone 3gs veya 4 almayı dusunuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalmagrur

Arkadaşlar merhaba Blackberry Telefon almak istiyorum elindeki iPhone 4s kayıtdışı kaldı.
    500tl ye en iyi Blackberry tel hangisi sizce?
    Önem verdiğim hususlar : kamera ve dizayn.

9800 torch'lar bence BB serisi arasında en güzel görünenleri arasında.Alacaksan bundan al derim.Kamerası fena değil.Güzel çekiyor.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperSASAL

quote:

Valla ben hiç memnun kalmadım diyebilirim. Geceden şarja bırakıyorum doluyor, çok önemli bi telefon görüşmesinin ortasında pat diye kapanıyo ve açabilmem için illaki şarja takmam gerekiyor. Bu aralar çok sık yapıyor bunu o yüzden tavsiye etmiyorum :)

Vazgectim zaten herkes olumsuz yorumlar yapinca aksilik cikmazsa iphone 3gs veya 4 almayı dusunuyorum :)

Varsa paran iphone 4s al dostum şiddetle tavsiye ediyorum. Hem android hemde blackberry kullanıyorum ve net olarak söylüyorum ki iphone 4s al
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlperSASAL

quote:

Varsa paran iphone 4s al dostum şiddetle tavsiye ediyorum. Hem android hemde blackberry kullanıyorum ve net olarak söylüyorum ki iphone 4s al

4 aldim hocam cok fazla oyun merakim yok 4 gayet yeterli olur diye dusundum memnunum suan :)

• 9790 almayı düşünüyorum. Sizce eder mi? 600 TL fiyata.

Bir de arkadaşlar 9900'u 500-600 TL'Ye bulduk demişler ben 800 den aşağı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

9790 almayı düşünüyorum. Sizce eder mi? 600 TL fiyata.

Bir de arkadaşlar 9900'u 500-600 TL'Ye bulduk demişler ben 800 den aşağı bulamadım

Sıfırı bile 780 tl, 50 tl de Maxipuan veriyor kliksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

Kısmetse eylülün ilk haftası 9790 alacağım. Maddi durumlar sıkıntıya girdi 9790'ı alamazsam nokia asha 302 alacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Kısmetse eylülün ilk haftası 9790 alacağım. Maddi durumlar sıkıntıya girdi 9790'ı alamazsam nokia asha 302 alacağım.

O da 550 tl ve 50 tl Maxipuan dönüşü var, ben 9900 ve 9790 arasında kaldım, aslında iphone kullanıyorum ama irademle ilgili sıkıntılarım yüzünden ders çalışmama engel oluyor...

-İnternet'e kolaylıkla giremeyeceğim
    -ekran ppi değeri yüksek olan
    -malzeme kalitesi yüksek olan
    -zor zamanda (trafik kazası vs) durumu idare edecek kadar kamerası olan (kasko genelde foto istiyor da)
    -mümkünse klavyesi olan
    -garantisi olan
    -şarj değerleri iyi olan (3G kullanacağımı düşünmüyorum, 2G şebekeden günü kurtarsa yeterli)
    -Fm radyo olaydı iyiydi :))

Bir telefon arayışı içerisindeyim... Nokia E6-00 kullandım beğenmedim... Biraz kaba geliyor, E72 çok aradım (eski telefonum) ama temiz bulamadım, aklıma başka birşey gelmediği için blackberrynin bu iki modeline baktım... BBOs 7.0 ve 7.1 işletim sistemi oyuna uygulamaya vs çok müsait olmadığı için tercih edeceğim... Bis de almam :))

Yani aradığım telefon son derece ilkele yakın ama kaliteli olmalı, klavyelerine bayılıyorum bold serisinin, curve ve Q5in klavyesi işe yaramaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• satılık 9800 var 600 tl türkselden garantili
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O da 550 tl ve 50 tl Maxipuan dönüşü var, ben 9900 ve 9790 arasında kaldım, aslında iphone kullanıyorum ama irademle ilgili sıkıntılarım yüzünden ders çalışmama engel oluyor...

-İnternet'e kolaylıkla giremeyeceğim
    -ekran ppi değeri yüksek olan
    -malzeme kalitesi yüksek olan
    -zor zamanda (trafik kazası vs) durumu idare edecek kadar kamerası olan (kasko genelde foto istiyor da)
    -mümkünse klavyesi olan
    -garantisi olan
    -şarj değerleri iyi olan (3G kullanacağımı düşünmüyorum, 2G şebekeden günü kurtarsa yeterli)
    -Fm radyo olaydı iyiydi :))

Bir telefon arayışı içerisindeyim... Nokia E6-00 kullandım beğenmedim... Biraz kaba geliyor, E72 çok aradım (eski telefonum) ama temiz bulamadım, aklıma başka birşey gelmediği için blackberrynin bu iki modeline baktım... BBOs 7.0 ve 7.1 işletim sistemi oyuna uygulamaya vs çok müsait olmadığı için tercih edeceğim... Bis de almam :))

Yani aradığım telefon son derece ilkele yakın ama kaliteli olmalı, klavyelerine bayılıyorum bold serisinin, curve ve Q5in klavyesi işe yaramaz

Dediklerinize uygun Nokia Asha 302 var hocam. Ne yalan söyleyim ben de almayı düşünüyorum onu çünkü sınav zamanı irademi tutamayabilirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.