Şimdi Ara

500 tl ye kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle spor yaparken kullanacağım. Bu sebeple suya, tere vb. dayanıklı bir ürün istiyorum.Biraz araştırdım Jabra sport coach( kendi spor yazılımı iyi diyorlar), Sony NW-WS623( Aynı zamanda 4gb hafızaya sahip bir walkman ), JBL reflect contour.
    Bu 3 model arasında kaldım. Başka modelde olabilir.İlginize çok teşekkür ederim. Bu arada cep telefonum sony (bazı kulaklıklar özellikle İphone uyumlu olabiliyor )

• Yardımlarınız için teşekkürler :) Tercihimi yaptım ve Sony NW-WS623 aldım.Tecrubelerimi paylaşayım belki ihtiyacı olan bir arkadaşa faydası dokunur.Önce Mediamarkta gittim orada renklere göre fiyat belirlemişler.Mesela siyah 389, ama yeşilimsi olan model 319 lira idi. Teknosaya gittim bütün renkler aynı fiyata 349 liraya siyah renk satın aldım. Teknosadan aldığım ürün Malezya , Medimarktta ki ise Çin üretimi idi.ilk deneyimlerimi belirteyim; inceleme videolarında daha büyük görünmüştü gözüme ama gayet kabul edilebilir bir büyüklüğe sahip. Ses kalitesi güzel özellikle bassların bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim(Kişiye göre değişebilir). Takınca dışarıyla bağlantı kesiliyor resmen, bu durumu istemeyenler bi boy küçük kulak silikonu ya da ortam sesi modunu ( 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor) açıp dış sesleri duyabiliyorsunuz. Ayrıca gayet güzel kavrıyor. Tuşların sertliği optimum, malzeme kalitesi çok iyi, bluetooth açınca hemen görüyor. Dosya aktarımı iyi.
    Şimdilik bu şekilde. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.